تزئین هندوانه به شکل یک اجاق زغالی به همراه کباب های آن
پرشین وی: ما در این مطلب یک پیشنهاد بسیار جالب و ابتکاری برای تزئین هندوانه و حتی دیگر میوه های سفره یلدا داریم و آن تزئین هندوانه به شکل یک اجاق زغالی به همراه کباب های آن است.
مواد لازم:
• یک هندوانه گرد
• 3 ساقه کرفس (یک شب تا صبح باید ساقه های کرفس داخل آب سرد در داخل یخچال بماند تا سفت شود.)
• شاه توت یا توت سیاه و یا هر میوه تیره رنگ (برای زغال اجاق)
• تکه های انواع میوه برای کباب ها
• یک خیار کوچک یا کدو
• سیخ های چوبی
• خلال دندان
5. قسمت های اضافی سیخ های چوبی را قطع کنید
با سیم چین یا قیچی آشپزخانه قسمت های بیرون زده سیخ های چوبی را ببرید.
6. قرار دادن ساقه های کرفس در پایه های اجاق
سه ساقه کرفسی که از قبل آماده کرده اید را در سوراخ هایی که در زیر هندوانه ایجاد کردید قرار دهید.
احتمالا نیاز خواهید داشت تا کمی حفره ها را پهن تر کنید ولی باید در عین حال تنگ باشد تا محکم روی ساقه ها بایستد. همچنین می توانید از سیخ های چوبی در پایه اجاق استفاده کنید و بعد با ساقه کرفس آنها را بپوشانید.
7. درست کردن کباب های میوه ای
شما می توانید تکه های کوچکی از گلوله های هندوانه، آناناس، کیوی، انگور و هر میوه دیگری را به سیخ های چوبی بکشید و از آنها به عنوان کباب های میوه ای استفاده کنید.
8. قرار دادن کباب ها روی اجاق
اکنون کباب های میوه های را روی اجاق زغالی قرار دهید.
9. درست کردن درپوش اجاق
برای درست کردن "درپوش" اجاق باید یک تکه کوچک خیار یا کدو را با خلال دندان به نیمه کوچکتر هندوانه وصل کنید. درپوش را می توانید در کنار اجاق قرار دهید و برای محکم کردن آن از خلال دندان استفاده کنید.
پرشین وی: ما در این مطلب یک پیشنهاد بسیار جالب و ابتکاری برای تزئین هندوانه و حتی دیگر میوه های سفره یلدا داریم و آن تزئین هندوانه به شکل یک اجاق زغالی به همراه کباب های آن است.
مواد لازم:
• یک هندوانه گرد
• 3 ساقه کرفس (یک شب تا صبح باید ساقه های کرفس داخل آب سرد در داخل یخچال بماند تا سفت شود.)
• شاه توت یا توت سیاه و یا هر میوه تیره رنگ (برای زغال اجاق)
• تکه های انواع میوه برای کباب ها
• یک خیار کوچک یا کدو
• سیخ های چوبی
• خلال دندان
روش درست کردن اجاق زغالی از هندوانه
1. ایجاد حفره در هندوانه برای پایه های اجاق...........
اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
سه حفره کمی کوچکتر از سایز ساقه های کرفس به گزارش پرشین وی در انتهای هندوانه ایجاد کنید.
2. هندوانه را نصف کرده و داخل آن را خالی کنید
اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
سه حفره کمی کوچکتر از سایز ساقه های کرفس به گزارش پرشین وی در انتهای هندوانه ایجاد کنید.
2. هندوانه را نصف کرده و داخل آن را خالی کنید
...................
اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
هندوانه را قاچ کنید، توجه کنید که تکه زیرین باید تا حدی بزرگتر از تکه بالایی باشد.
اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
هندوانه را قاچ کنید، توجه کنید که تکه زیرین باید تا حدی بزرگتر از تکه بالایی باشد.
................
اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
سپس داخل هندوانه را به شکل گلوله های توپی از آن خارج کنید و آنها را برای سیخ های چوبی نگاه دارید.
3. ایجاد شبکه های اجاق
اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
سپس داخل هندوانه را به شکل گلوله های توپی از آن خارج کنید و آنها را برای سیخ های چوبی نگاه دارید.
3. ایجاد شبکه های اجاق
...........................
اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
سیخ های چوبی را همانند شکل در بالای لبه کاسه هندوانه ای فرو کنید و از طرف رو به رو عبور دهید تا شکل شبکه های اجاق های زغالی در آید.
4. افزودن زغال
یکی از سیخ ها را خارج کنید و شاه توت یا توت سیاه و... را به جای زغال داخلکاسه هندوانه ایبریزید. به گزارش پرشین وی سپس سیخ چوبی را سر جای خود بگذارید. اجاق میوه ای روش ابتکاری تزئین هندوانه و میوه های شب یلدا
سیخ های چوبی را همانند شکل در بالای لبه کاسه هندوانه ای فرو کنید و از طرف رو به رو عبور دهید تا شکل شبکه های اجاق های زغالی در آید.
4. افزودن زغال
5. قسمت های اضافی سیخ های چوبی را قطع کنید
با سیم چین یا قیچی آشپزخانه قسمت های بیرون زده سیخ های چوبی را ببرید.
6. قرار دادن ساقه های کرفس در پایه های اجاق
سه ساقه کرفسی که از قبل آماده کرده اید را در سوراخ هایی که در زیر هندوانه ایجاد کردید قرار دهید.
احتمالا نیاز خواهید داشت تا کمی حفره ها را پهن تر کنید ولی باید در عین حال تنگ باشد تا محکم روی ساقه ها بایستد. همچنین می توانید از سیخ های چوبی در پایه اجاق استفاده کنید و بعد با ساقه کرفس آنها را بپوشانید.
7. درست کردن کباب های میوه ای
شما می توانید تکه های کوچکی از گلوله های هندوانه، آناناس، کیوی، انگور و هر میوه دیگری را به سیخ های چوبی بکشید و از آنها به عنوان کباب های میوه ای استفاده کنید.
8. قرار دادن کباب ها روی اجاق
اکنون کباب های میوه های را روی اجاق زغالی قرار دهید.
9. درست کردن درپوش اجاق
برای درست کردن "درپوش" اجاق باید یک تکه کوچک خیار یا کدو را با خلال دندان به نیمه کوچکتر هندوانه وصل کنید. درپوش را می توانید در کنار اجاق قرار دهید و برای محکم کردن آن از خلال دندان استفاده کنید.
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه
برنده میگه سخته اما میشه