امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احتمال جدایی نیلسون از پرسپولیس
#1



مدیربرنامه‌های نیلسون گفت: چنانچه بعد از بازی با فولاد به مشکلات نیلسون توجه نشود او تصمیم جدیدی در مورد آینده فوتبالی خود اتخاذ خواهد کرد.

خبرگزاری تسنیم: نیلسون کوریا به خاطر بدهی 270 میلیون تومانی‌ به اداره مالیات ممنوع‌الخروج شد و نمی‌تواند در تعطیلات نیم فصل برای استراحت به کشورش برود.

این در حالی است که مدیربرنامه‌های نیلسون مدعی شده این مبلغ را باشگاه پرسپولیس باید به اداره مالیات پرداخت می‌کرد و کوتاهی آنها باعث بوجود آمدن این مشکل شده است.

مدیر برنامه‌های نیلسون در این‌باره گفت: هنوز قضیه ممنوع‌الخروجی نیلسون به او انتقال داده نشده اما پیش‌بینی می‌کردیم این اتفاق رخ دهد چرا که باشگاه پرسپولیس در پرداخت مالیات نیلسون کوتاهی می‌کند و این در شرایطی است که طلب فصل گذشته این دروازه‌بان را هم پرداخت نمی‌کنند تا او فکرش راحت باشد.

وی تصریح کرد: نیلسون حتی در پرداخت کرایه منزل و اتومبیل هم مشکل دارد و این مشکلات ریز و درشت اجازه نمی‌دهد او روی تمرینات و بازی‌ها تمرکز کند. او بازیکن حرفه‌ای است و در دوران فوتبالش با مشکلات اینچنینی مواجه نشده بود.

مدیر برنامه‌های نیلسون گفت: در حال حاضر در باشگاه پرسپولیس فردی پیدا نمی‌شود که بتواند مشکلات نیلسون را حل کند و مشخص نیست سیاسی چه زمانی از زندان آزاد خواهد شد. چنانچه این شرایط ادامه پیدا کند بعید نیست نیلسون بعد از بازی با فولاد خوزستان یک تصمیم مهم در خصوص آینده فوتبالی خود اتخاذ کند.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  علیرضا بیرانوند لوگو پرسپولیس را سانسور کرد! صنم بانو 0 1,723 ۲۸-۰۹-۳، ۰۹:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کادر فنی پرسپولیس اسپانیایی شد صنم بانو 0 543 ۲۸-۰۳-۱، ۰۴:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  لژیونر مطرح تیم ملی به پرسپولیس پیوست صنم بانو 0 445 ۰۶-۰۳-۱، ۰۵:۴۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان