امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟
#1
[عکس: additive-voltaphobia-1.jpg]
ادیتیوولتافوبیا چیست
 
روش های درمانی ادیتیوولتافوبیا 
ادیتیوولتافوبیا به معنای ترس از رسانه های اجتماعی است. در صورتی که بخواهیم این ترس را از نظر روانشناختی بررسی کنیم، باید آنرا با عنوان هراس از قضاوت شدن یا تحت نظارت های موشکافانه های دوستان یا اشخاص غریبه قرار گرفتن تعریف کرد.
ادیتیوولتافوبیا چیست؟
« ادیتیوفوتوفوبیا» یا همان هراس از رسانه های اجتماعی و ترس از قضاوت شدن در فضاهای مجازی است که با توسعه و گسترش شبکه های اجتماعی بعضی اشخاص را با خویش درگیر نموده است؛ نوعی ازفوبیا که بنظر میرسد زنان را به علت نوع احساسات و توجه بیشتر به زیبایی های ظاهری بیش از مردان دچار خود نموده است.
 
زنان به علت نوع احساسات و توجه بیشتر به زیبایی های ظاهری بیش از مردان دچار ادیتیوولتافوبیا یا همان ترس از رسانه های اجتماعی و ترس از قضاوت شدن در فضاهای مجازی می شوند.
 
مبتلایان به این فوبیا از این که با حضور و فعالیت خود در فضاهای مجازی چگونه و چطور مورد قضاوت قرار می گیرند بسیار می ترسند و این ترس در حدی آن ها را تحت‌تأثیر قرار می دهد که امکان دارد آن ها تا چند روز خانه نشین کند.
 
[عکس: additive-voltaphobia-2.jpg]
ادیتیوولتافوبیا یا ترس از رسانه های اجتماعی
 
فوبیاها ترس هایی هستند که دردسرهای زيادي برای اشخاص ایجاد نموده و زندگی آن ها را مختل می کند؛ در واقع شاید همه اشخاص در زندگی از موضوع یا مسأله خاصی بترسند ولی این ترس ها هنگامی که سبب شوند شخص دچار نفس تنگی ، عرق کردن شدید کف دست، افزایش ميزان آدرنالین به مقدار قابل توجه شود نوعی فوبیا است.
 
ادیتیوفوتوفوبیا در گروه اختلال های اضطراب اجتماعی رده بندی میشوند و اغلب افرادی که دچار اضطراب فراگیر و اضطراب های اجتماعی هستند دچار آن هستند که با گسترش شبکه های مجازی تعداد مبتلایان به این فوبیا افزایش یافته است و زنان به علت نوع احساسات و توجه به زیبایی های ظاهری بیش از مردان دچار آن می شوند.
 
در واقع ادیتیوفوتوفوبیا نوعی ترس اجتماعی است که اشخاص گوشه گیر و خجالتی که از قضاوت شدن در فضاهای مجازی می هراسند، دچار آن می شوند. در واقع مبتلایان به این فوبیا همان افرادی هستند که در دنیای حقیقی از صحبت و حضور در جمع های نااشنا می ترسند. شاید آن ها همان افرادی باشند که در جامعه و از طرف بالادستی های خود دچار تمسخر و تحقیر شده باشد و این رفتارها جرقه ای برای بروز ادیتیوفوتوفوبیا باشد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
[عکس: additive-voltaphobia-3.jpg]
درمان ادیتیوولتافوبیا
 
درمان ادیتیوولتافوبیا
از آنجایی که ادیتیوولتافوبیا ریشه در زمان بچگی دارد،« طرحواره درمانی» مهم ترین و موثرترین شیوه درمانی است، در این شیوه از دیدگاه های روان تحلیل گرایانه استفاده می شود تا از این طريق نقطه عطف بروز این فوبیا معلوم و آنگاه مرحله های درمانی طی می شود. در هر حال چنانچه از هر روشی برای درمان ادیتیوولتافوبیا استفاده می شود باید از « حساسیت زدایی منظم» و «تصویرسازی ذهنی» استفاده شود.
 
در تصویرسازی ذهنی که دارای هفت مرحله است به شخص مبتلا توضیح داده می شود که اگر در فضای مجازی فعالیت کند و حتی مورد قضاوت سایرین هم قرار بگیرد زندگی اش تحت‌تأثیر قرار نخواهد گرفت، بعد از آن روان شناس از طريق حساسیت زدایی احساسات منفی شخص را کاهش می دهد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیماری سادیسم، از تشخیص تا درمان صنم بانو 2 332 ۱۱-۰۶-۰، ۰۶:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  بیش‌فعالی [color=#ff0000]جنسی[/color] یا هایپرسکشوال چیست؟ صنم بانو 2 239 ۲۶-۰۴-۰، ۰۶:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  درمان خانگی شقاق مقعدی یا درمان فیشر در خانه yegane@27 0 268 ۱۷-۰۳-۰، ۰۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: yegane@27

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۷-۱۰-۹۹, ۰۵:۵۲ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان