امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از هویج و اسفناج در غذا استفاده نکنید!
#1
[عکس: c0c3dd128301.jpg] مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد پخت و پز غذا همراه با هویج و اسفناج کیفیت میزان ارزش غذا را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد.

اسفناج ، هویج و سایر سبزیجات هنگامی که در کنار گوشت، مرغ، ماهی و سایر پروتئین ها پخته می شوند ارزش غذایی را پایین آورده و موجب به وجود آمدن میکروب هایی در غذا می شوند که اين میکروب ها به بافت معده و مخاط روده آسیب های جدی وارد می کنند.

گفتنی است، اگر در کنار غذاهایتان تمایل دارید سبزیجات مصرف کنید آن ها را به صورت خام میل کنید در غیر این صورت حتی الامکان حتما باید از یک نوع سبزی در غذای خود استفاده کنید.

هنگام پخت غذاهایي مانند آش و سوپ تمام سبزیجات را با هم مخلوط نکنید و به مقدار کمی از آن ها استفاده کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط: زینب سلطان ، دختر بلا
#2
چه جالب
نمیدونستمxcvl
و خدایی که در این نزدیکیست..!
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
از هویج واسفناااجججججج خوشمم نمیاددد اسنxcvl
your dreams will become true
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دستمال جادویی ، کاربردها، و مزایای استفاده از آن: aniln 0 273 ۰۲-۰۷-۹۶، ۰۶:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: aniln
  با عجله غذا نخورید! ملکه برفی 0 278 ۲۴-۱۱-۹۵، ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: ملکه برفی
  درمورد غذا درمانی چه می دانید؟ نويد 0 270 ۰۹-۱۲-۹۳، ۱۱:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان