امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسرار آشپزخانه‌ای که نمی‌دانستید
#1
برترین‌ها: بسیاری از ما چون به انجام دادن کارها به روش خاصی عادت کرده ایم، فکر می‌کنیم که این روش درست است. اما چنین روش‌های معمولی در آشپزخانه مانع کشف استعداد‌های آشپزی می‌شود و حتی اشتیاق ما را به آشپزی از بین می‌برد. در این مطلب ترفند‌های آشپزخانه‌ای را مشاهده می‌کنید که پخت و پز را لذتبخش و آسان می‌کند.

برخی سبزی‌ها را نباید در یخچال قرار دهید
بسیاری از افراد هنوز فکر می‌کنند باید همه میوه‌ها و سبزیجات را در یخچال نگهداری کرد تا مدت بیشتری تازه بمانند. اما این اشتباه است: سیب زمینی، گوجه، موز و سیب را بهتر است خارج از یخچال نگهداری کنیم. سیب زمینی در دمای پایین بیش از حد شیرین می‌شود و بقیه موارد هم در یخچل اتیلن تولید می‌کنند که باعث می‌شود سریع‌تر رسیده و فاسد شوند.
[عکس: 1621367_351.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
یخ گوشت را در یخچال آب کنید
برای ذوب کردن گوشت منجمد آن را در یک کاسه مناسب قرار داده و در یخچال بگذارید. گوشت را در آب و به خصوص آب داغ قرار ندهید، چون طعم و ظاهر گوشت را خراب می‌کند.
[عکس: 1621368_915.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
برای له کردن سیب زمینی از مخلوط کن استفاده نکنید
مخلوط کن سیب‌‌زمینی له شده را چسبناک می‌کند. برای له کردن سیب‌زمینی بهتر است از یک گوشت‌کوب ساده استفاده کنید تا طعم و ظاهر سیب زمینی حفظ شود.
 
[عکس: 1621369_966.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
شیر را داخل در یخچال نگهداری نکنید
ظاهرا در یخچال بهترین جا برای نگهداری لبنیات است، اما در واقع دمای آن کمی بالاتر است. علاوه بر اینباز کردن در یخچال دمای آن را کم و زیاد می‌کند و ماندگاری شیر را کم می‌کند.
 
[عکس: 1621370_262.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
پاستا را هنگام جوشاندن هم بزنید
همه شما می‌دانید که هر پاستایی را نباید در آب جوش ریخت. اما این را هم باید بدانید که در اولین دقایقی که پاستا را در آب جوش می‌ریزید، باید آن را هم بزنید تا به یکدیگر و ته ظرف نچسبند.
 
[عکس: 1621371_611.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
هنگام پخت در فر را باز نکنید
با باز کردن فر، دمای آن کاهش می‌یابد و پف کیک یا نانتان می‌خوابد. اگر می‌خواهید خمیر را چک کنید، چراغ فر را روشن کنید. تنها چند دقیقه قبل از اینکه خمیر کاملا پخته شود می‌توانید در فر را باز کنید، یعنی زمانی که به اندازه کافی پف کرده باشد.
[عکس: 1621372_514.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
نان را در یخچال نگه دارید
نان باید در محیط سرد و خشک مثل یخچال نگهداری شود. فقط آن را خوب بسته بندی کنید تا بوی مواد دیگر را به خود نگیرد.
 
[عکس: 1621373_319.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
به جای نمک زیاد از سرکه استفاده کنید

به جای استفاده بیش از حد از نمک می‌توانید از آبلیمو و سرکه بالزامیک، سرکه سیب یا انگور استفاده کنید. حتما سرکه را هنگام پخت تبخیر کنید.
 
[عکس: 1621374_599.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
نیمرو را در مایکروویو بپزید
پختن نیمرو ساده است، اما اگر در مایکروویو بپزید، ساده‌تر هم می‌شود. فقط یک سوراخ کوچک با چاقو یا سوزن در زرده تخم مرغ ایجاد کنید تا داخلش هم خوب بپزد. سپس ۴۵ ثانیه تخم مرغ را در مایکروویو قرار دهید.
 
[عکس: 1621375_797.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
سفیده تخم را در حالی که گرم است، هم بزنید
برای داشتن یک بافت فوق‌العاده کرم یا کیک، سفیده تخم مرغ را در دمای اتاق هم بزنید تا بهتر پف کند. همچنین دقت کنید که سفیده و زرده را به درستی از هم جدا کنید.
 
[عکس: 1621376_582.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیز‌های عجیبی که نمی‌دانستید قابل خوردن هستند صنم بانو 4 216 ۳۱-۰۲-۰، ۰۸:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  حقایق جالبی که در مورد مرسدس‌بنز نمی‌دانستید! صنم بانو 4 170 ۱۷-۱۰-۹۹، ۱۰:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  جانور عجیب و چند سر که نمی میرد ولی بقیه را با نفسش میکشد ( عکس ) صنم بانو 0 157 ۱۶-۱۰-۹۹، ۱۰:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۵-۰۱-۹۷, ۰۲:۴۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان