امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسرار آشپزخانه‌ای که نمی‌دانستید
#11
نان پیتزای ترد بپزید
اگر در خانه پیتزا می‌پزید و می‌خواهید نان پیتزایتان ترد و طلایی شود باید چند نکته را رعایت کنید. روش اول این است که قبل از اینکه مواد پیتزا را روی خمیر بگذارید، دو سه دقیقه خمیر را در فر قرار دهید. این کار خمیر پیتزا را از رطوبت موادی مثل گوجه و قارچ و خمیری شدن حفظ می‌کند. روش دوم این است که خمیر را در یک سینی فر داغ قرار دهید و سپس مواد را روی آن بچینید.
 
[عکس: 1621377_202.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#12
از چند تخته برش استفاده کنید

شما باید حداقل دو تخته برش در آشپزخانه داشته باشید: یکی برای گوشت، ماهی و دیگری برای غذا‌هایی که نیاز به پخت ندارند. چون ممکن است گوشت خام حاوی باکتری‌های خطرناکی باشد که تنها طی پخت از بین می‌رود. برای اینکه تخته‌ها را اشتباه برندارید، تخته‌هایی با رنگ‌های مختلف بخرید.
 
[عکس: 1621378_378.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#13
مقداری از فضای شیشه را خالی بگذارید

نگهداری از مواد غذایی کار دشواری است که اگر به درستی انجام نشود منجر به فاجعه می‌شود. یادتان باشد مقداری از فضای شیشه مربا، ترشی یا هر ماده غذایی دیگری را خالی بگذارید.
 
[عکس: 1621380_926.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیز‌های عجیبی که نمی‌دانستید قابل خوردن هستند صنم بانو 4 216 ۳۱-۰۲-۰، ۰۸:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  حقایق جالبی که در مورد مرسدس‌بنز نمی‌دانستید! صنم بانو 4 170 ۱۷-۱۰-۹۹، ۱۰:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  جانور عجیب و چند سر که نمی میرد ولی بقیه را با نفسش میکشد ( عکس ) صنم بانو 0 157 ۱۶-۱۰-۹۹، ۱۰:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۵-۰۱-۹۷, ۰۲:۴۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان