۱۱-۰۸-۹۳، ۰۴:۴۶ ب.ظ
سفناج سرشار از اسید فولیك است كه یكی از ویتامینهای گروه
B
است. از نقایص عصبی جنین پیشگیری میكند و در سلامت جنین نقش دارد
.
اسفناج دارای تركیباتی است كه از آسیب رساندن به عروق خونی بدن جلوگیری میكند و موجب پایین آوردن هموسیستئین خون میشود
.
هموسیستئین ماده آزار دهنده جدار عروق خونی است كه موجب بیماری قلبی و عروقی میشود و اسیدفولیك از این مشكل پیشگیری میكند
.
اسفناج دارای آهن قابل ملاحظهای است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبی آهنهای حیوانی نیست
.
اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری میكند، مانع كوری میشود و موجب سالم ماندن ماكولای چشم میشود. این سبزی بر اعصاب پاراسمپاتیك نیز تاثیر مثبت میگذارد
.
اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از كلسیم ماست میشود
من خدایی دارم که دست گیـــر است نه مچ گیــــر ............