۱۹-۱۱-۹۶، ۱۱:۱۵ ق.ظ
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
اسلحه آتش خاموش کن ساخته شد
به تازگی اسلحه ای ساخته شده که می تواند هر مانعی از سیمان گرفته تا شیشه ضدگلوله را سوراخ کند و آتش ورای این موانع را با اسپری کردن آب خاموش کند.
خبرگزاری مهر: به تازگی اسلحه ای ساخته شده که می تواند هر مانعی از سیمان گرفته تا شیشه ضدگلوله را سوراخ کند و آتش ورای این موانع را با اسپری کردن آب خاموش کند.
![[عکس: 1576719_686.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/11/19/1576719_686.jpg)
PyroLance یک اسلحه آبی است که می تواند فولاد، سیمان، آجر یا شیشه ضدگلوله را سوراخ کند و آتش را در ورای چنین موانعی با آب خاموش کند. این اسلحه در حقیقت به وسیله آب با فشار و گرانیت سوراخی ۳ میلی متری در مانع ایجاد می کنند. سپس آب از طریق سوراخ به روی شعله های آن سوی مانع اسپری می شود. PyroLanceمی تواند در ۳ ثانیه موانع را سوراخ کند.
تاکنون چند فرودگاه و سازمان آتش نشانی در سراسر جهان این فناوری را به کار گرفته اند.
![[عکس: 1576720_168.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/11/19/1576720_168.jpg)
اما به گفته اسکات الکساندر رئیس شرکت تولید کننده آتش نشانان تصور می کند این فناوری آنها را بیکار می کند.
الکساندر در این باره می گوید: این فناوری آنها را از خطر حفظ می کند. هزینه هر سیستمPyroLance از ۱۵ تا ۸۰ هزار دلار است.
در این اسلحه از فناوری UHPیا فشار افزوده استفاده می شود و از مصرف آب نیز می کاهد.
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...






