امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکوتادیتا
#1
[عکس: 60160121_e9d1293ba3_1.jpg]

یک کباب ایتالیایی لذیذ که حتی کسانی که به گوشت قرمز علاقهای ندارند نیز نمیتوانند از کنار این غذا به راحتی بگذرند.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


این غذا برای پیکنیک و خارج از منزل بسیار مناسب میباشد. گوشت قرمز در ایتالیا معمولاً به حالت آبدار (Rare) کباب میشود. یعنی اطراف آن کاملاً کباب میشود ولی مغز آن صورتی می‎ماند. دقت بفرمایید که این دستور جهت طبخ برای رسیدن گوشت به حالت rare میباشد و در صورتیکه استیک را پختهتر دوست دارید، میتوانید مدت زمان بیشتری آن را کباب نمایید. با این مقدار مواد برای 4 نفر میتوانید غذا تهیه کنید.
مواد لازم:
دنده گوسفند 16 تا 20 عدد پوست لیموترش رندهشده 2 عدد لیمو نعنای تازه ¼ پیمانه روغن زیتون ⅓ پیمانه سیر 2 حبه نمک و فلفل به میزان لازم لیموترش برای سرو
طرز تهیه:


  1. تمامی مواد به جز دندهها را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را میزنیم تا تمامی مواد کاملاً مخلوطشده و یکدست شوند. مخلوط مواد را روی دندهها میمالیم و آنها را به مدت 2 ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شوند.
  2. پس از 2 ساعت، دندههای مزهدار شده را از یخچال خارج میکنیم و آنها را در اتاق میگذاریم تا هم دمای اتاق شوند.
  3. گریل یا منقل را روشن میکنیم. دندهها را روی منقل میگذاریم تا هر طرف آن به مدت 2 الی 3 دقیقه کباب شود و رنگ آن قهوهای شود. سپس آنها را داغ، با لیموترش تازه سرو میکنیم.

taste.com
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان