۲۰-۰۹-۹۳، ۰۷:۰۲ ب.ظ
یک کباب ایتالیایی لذیذ که حتی کسانی که به گوشت قرمز علاقهای ندارند نیز نمیتوانند از کنار این غذا به راحتی بگذرند.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این غذا برای پیکنیک و خارج از منزل بسیار مناسب میباشد. گوشت قرمز در ایتالیا معمولاً به حالت آبدار (Rare) کباب میشود. یعنی اطراف آن کاملاً کباب میشود ولی مغز آن صورتی میماند. دقت بفرمایید که این دستور جهت طبخ برای رسیدن گوشت به حالت rare میباشد و در صورتیکه استیک را پختهتر دوست دارید، میتوانید مدت زمان بیشتری آن را کباب نمایید. با این مقدار مواد برای 4 نفر میتوانید غذا تهیه کنید.
مواد لازم:
دنده گوسفند 16 تا 20 عدد پوست لیموترش رندهشده 2 عدد لیمو نعنای تازه ¼ پیمانه روغن زیتون ⅓ پیمانه سیر 2 حبه نمک و فلفل به میزان لازم لیموترش برای سرو
طرز تهیه:
taste.com
- تمامی مواد به جز دندهها را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را میزنیم تا تمامی مواد کاملاً مخلوطشده و یکدست شوند. مخلوط مواد را روی دندهها میمالیم و آنها را به مدت 2 ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شوند.
- پس از 2 ساعت، دندههای مزهدار شده را از یخچال خارج میکنیم و آنها را در اتاق میگذاریم تا هم دمای اتاق شوند.
- گریل یا منقل را روشن میکنیم. دندهها را روی منقل میگذاریم تا هر طرف آن به مدت 2 الی 3 دقیقه کباب شود و رنگ آن قهوهای شود. سپس آنها را داغ، با لیموترش تازه سرو میکنیم.
taste.com
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت