امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان با مصرف سوسیس
#1
Star 
تاریخ انتشار : شنبه, 16 دی 1396 14:32


 
[عکس: 9610-47t1710.jpg]


بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف تنها دو نوبت سوسیس در هفته خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهد.


به گزارش ایسنا،‌ متخصصان علوم پزشکی انگلیس در بررسی‌های جدید خود به شواهد بیشتری از مضرات مصرف گوشت‌های فرآوری شده برای سلامتی و ارتباط آن با افزایش احتمال ابتلا به سرطان پستان پی بردند.
 
به گفته متخصصان مصرف گوشت‌های فرآوری شده از قبیل سوسیس می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش دهد.
 
متخصصان انگلیسی در بررسی روی بیش از ۲۶۰ هزار زن دریافتند خطر ابتلا به سرطان پستان در زنانی که روزانه بیش از ۹ گرم گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند بیش از یک پنجم بیشتر می‌شود.
 
هر چند این تیم تخصصی ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان پستان پیدا نکردند.
 
به گزارش مدیکال نیوز تودی، در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) تایید کرد مصرف گوشت‌های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد درحالیکه گوشت قرمز "احتمالا" برای انسان سرطان‌زاست. این نتیجه گیری از بازبینی نتایج بیش از ۸۰۰ مطالعه به دست آمده‌ است.


منبع: بیتوته
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خطر مسواکِ نشسته صنم بانو 0 66 ۱۲-۱۰-۹۹، ۰۸:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  تولید آنتی ببوتیک ضد سرطان زینب سلطان 0 184 ۰۶-۰۳-۹۸، ۱۰:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: زینب سلطان
  افزایش سهم چاقی و کاهش سهم سیـ ـگار در ابتلا به سرطان صنم بانو 0 343 ۰۵-۰۱-۹۷، ۰۶:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۶-۱۰-۹۶, ۰۷:۰۷ ب.ظ)، دخترشب (۱۶-۱۰-۹۶, ۰۷:۱۸ ب.ظ)، taranomi (۱۶-۱۰-۹۶, ۰۸:۵۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان