امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
املت ایتالیایی
#1
ین بار املت را به روش ایتالیایی تهیه نموده و آن را تجربه کنید.

[عکس: 1041591587917421612225320420214111248233214200.jpg]


مواد لازم:


قارچ خرد شده یک پیمانه
کدو خرد شده یک پیمانه
کره یا مارگارین 3 قاشق غذاخوری
آب 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر رنده شده موزارلا نصف پیمانه

مواد لازم برای سُس:


مارگارین یا کره یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده یک عدد
جعفری تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری

پودر ریحان نصف قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری


طرز تهیه:


* 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ای ذوب کرده و قارچ و کدوها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.
* قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.
* تخم مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.
* هم زمان با پخته شدن تخم مرغ ها ، لبه آن ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم مرغ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.
* وقتی تخم مرغ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ها را مملو از پنیر کنید.
* سپس لبه دیگر را روی آن ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.
* هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه ای ذوب کرده و مابقی مواد سُس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.
* سُس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.

[عکس: -2-05-.gif][عکس: -2-05-.gif][عکس: -2-05-.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه املت قارچ با پنیر صنم بانو 1 117 ۰۱-۰۲-۰، ۱۱:۱۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه املت قارچ و گوجه‌فرنگی؛ سریع و آسان صنم بانو 1 73 ۲۵-۱۱-۹۹، ۰۷:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری! taranomi 2 78 ۰۵-۱۲-۹۷، ۱۲:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
zeinab.r.1999 (۲۸-۰۶-۹۴, ۰۷:۰۶ ب.ظ)، hannaneh (۲۶-۰۴-۹۴, ۰۹:۱۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان