امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع غذا با بادمجان
#1
پیاز ۱عدد
تخم مرغ ۳عدد
پنیر تست ( ورقه ای ) ۵ورق
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۱عدد
فلفل دلمه ای ۱عدد
بادمجان ۱کیلو
قارچ ۲۰۰گرم
سیب زمینی درشت ۴عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپخوری
روغن،نمک،فلفل به میزان لازم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن


۱.سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید.حالا آنها را به صورت لایه لایه برش بزنید.دقت کنید لایه های سیب زمینی نازک نباشند.چون بعد از پخت له میشوند و در غذا دیده نمیشوند.
بنا به گزارش آکاایران : ۲.حالا در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.بعد از جوش آمدن آب،سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و حدود ۱۰دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شوند و در واقع نیم پز شوند.سپس آنها زا آبکش کرده کنار بگذارید.
۳.پیاز را پوست بکنید و پس از شستن خلالی خرد کنید.حالا در یک تابه گود مناسب مقداری روغن ریخته و بعد از داغ شدن پیازها را در آن سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده وتفت دهید.قارچ را هم شسته ورقه ای خرد کنید و همراه با گوشت تفت دهید.
۴نمک و فلفل و رب را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.در این مرحله فلفل دلمه ای را هم خرد کرده و به گوشت بیفزایید و در تابه را بگذارید تا مواد بپزند.بعد از اطمینان از پخت گوشت تابه را از روی حرارت برداشته و کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد.
۵بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. آنها را حلقه ای برش زده و بعد از کمی نمک زدن و از بین رفتن تلخی آنها،در مقداری روغن سرخ کنید.ظ
۶.حالا که کل مواد داخل گراتن آماده است،ظرف مناسبی را ک میخواهید گراتن را در آن درست کنید .آماده نمایید.
۷.در آن مقداری روغن بریزید،حالا سیب زمینی ها را در ته ظرف روی روغن بچینید تا یک لایه سیب زمینی سطح ظرف را بپوشاند.
لایه دوم بادمجان های حلقوی سرخ شده است.بعد از چیدن آنها مخلوط مایه گوشت را روی بادمجان ها ریخته و پهن کنید.
۸.گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده روی گوشت بچینید. ورقه های پنیر تست را هم چیده و با پنیر پارمسان رنده شده روی سطح گراتن را بپوشانید. فر را روشن کرده و با درجه حرارت 180°c گرم کنید.
۹.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید وهم بزنید تا یکدست شوند.حالا مایه آماده را روی سطح گراتن بریزید.در واقع این کار را باید طوری انجام داد که تخم مرغ ها همه جای گراتن پخش شوند.
۱۰.ظرف خود را روی سینی فر در طبقه وسط بگذارید و اجازه دهید ۱۵دقیقه زمان بگذرد تا گراتن پخته شود. بعد از این مدت شعله بالای فر(گریل) را روشن کنید و ۵دقیقه دیگر هم گراتن را از بالا حرارت دهید.تا روی آن برشته شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
زرده تخم مرغ 1 عدد سیاهدانه مقداری
[عکس: 08753617133015102a.png]
داخل خمیر :
فلفل (دلمه کوچک) 1 عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم رب 1 ق غ گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز (بزرگ) 1 عدد بادمجان (متوسط) 1 عدد پودر آویشن کمی
[عکس: 08753617133015102a.png]
خمیر :
مایه خمیر 2 ق چ روغن جامد یا کره 1/2 پیمانه آرد 4 پیمانه شکر 1 ق س نمک کمی شیر (یاآب (به نظر من با شیر خیلی خوشمزه تر میشه)) 1 پیمانه

طرز تهیه کاسترول بادمجان باتمام نکات به صورت مرحله به مرحله
[عکس: 11153617133015102a.jpg]
اول از هر چیز فرتون رو روی 180 درجه میزارید یه کاسه اب هم کف فر میزارید که خمیرتون خشک نشه
بنا به گزارش آکاایران : در مرحله بعد یک قاشق شکر رو با شیر توی دستور (شما میتونید از آب استفاده کنید )که گذاشته روی حرارت ولرم شده مخلوط کرده (اگر شیر داغ باشه مایه خمیر میمیره اگر هم سرد باشه عمل نمیاد پس دماش باید حدودا 38 درجه باشه)
بعد مایه خمیر رو روش پاشیده و با یک قاشق پلاستیکی یا چوبی کمی هم زده
[عکس: 22753617133015102a.jpg]
و روش یه در گذاشته و پشت بخاری به مدت 5-6 دقیقه گذاشته تا عمل بیاد
وقتی مایه خمیر عمل میاد که روش کف کنه مثل عکس
[عکس: 32553617133015102a.jpg]
در حین عمل اومدن مایع خمیر من ارد رو الک کردم و روغن (من از روغن مایع استفاده میکنم)رو اضافه کردم کمی نمک زدم خیلی کم چون مواد داخل خمیر هم نمک داره بعد مایه خمیر رو به موادم اضافه کردم و با قاشق چوبی هم زدم تا خمیرم جمع شد بعد کم کم ارد اضافه کردم تا جایی که خمیر به دستم نچسبه
من چند قاشق از شیر رو نگه داشتم و بهش زعفران زدم برای رنگ وعطر بهتر خمیر البته شما میتونید این کار رو نکنید اما به نطر من خیلی خوشمزه میشه
نکته اینجاست که ارد رو کم کم اضافه میکنیم نه یکباره و سعی میکنیم با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیریم نه با اضافه کردن ارد
چون ارد اضافه باعث میشه خمیرتون خشک بشه
[عکس: 49153617133015102a.jpg]
بعدظرفی رو که میخواهیدخمیر رو توش بذاریدرو با یه قاشق روغن مایع چرب کنیدو خمیر رو توی ظرف بذارید و با چاقو یا قیچی اشپزخانه یه برش به شکل +رویخمیربزنیدبعد روی خمیر روبپوشونیدو یه جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت قرارش دهید
[عکس: 57153617133015102a.jpg]
[عکس: 61553617133015102a.jpg]
حالا میریم مواد داخل خمیر رو درست کنیم
اول بادمجان رو پوست میکنیم و حلقه حلقه میکنیم و نمک میزنیم تا اب سیاهش بره بعد از نیم ساعت میشوریمش و با روغن کم سرخش میکنیم
در مرحله بعداول پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشت رو اضافه میکنیم و با حرارت زیاد تفت میدیم که گوشت اب نندازه
[عکس: 79753617133015102a.jpg]
بعدکمی اویشن ونمک وفلفل و رب رو اضافه میکنیم و تمام
[عکس: 88453617133015102a.jpg]
وقتی خمیر حجمش دو برابر شد یعنی عمل اومده مثل عکس
با مشت هوای داخل خمیر رو خارج میکنیم و یه کوچولو ورزش میدیم بعد با چاقو به دوقسمت مساوی تقسیمش میکنیم
قالب رو کاملا چرب و ارد پاشی میکنیم یک قسمت از خمیر رو کف قالبم پهن کرده و کاملا با دست صاف و یکنواختش نمایید
[عکس: 97153617133015102a.jpg]
[عکس: 018553617133015102a.jpg]
[عکس: 111553617133015102a.jpg]
بعد یه مقدار پنیر پیتزا میریزیم روی خمیرمون
[عکس: 216353617133015102a.jpg]
بعد بادمجان ها رو خرد میکنیم و میریزیم رو پنیر
[عکس: 311153617133015102a.jpg]
بعد گوشت و دوباره پنیر و در اخرفلفل دلمه ای و دوباره کمی پنیر میریزیم
[عکس: 410553617133015102a.jpg]
بعد لایه بعدی از خمیر رو باز میکنیم و روی مواد تو قالب قرارمیدیم و لبه های خمیر زیری رو به خمیر بالایی کاملا می چسبونیم که بعد از پخت از هم جدا نشه
[عکس: 517253617133015102a.jpg]
[عکس: 614453617133015102a.jpg]
قالب رو داخل فر قرار میدیم به مدت45-50 دقیقه
بعد ازپختن از قالب خارج کرده کاسترول رو و روش زرده تخم مرغ مالیده و کمی سیاه دانه وسطش ریخته و دوباره گذاشته تو فر و گریل رو روشن کرده و از پای فر تکون نخورده تا روی خمیربه رنگ دلخواه شود
اینم برش خوردش
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
:کیک کشک بادمجان یکی از غذاهای خوش مزه و زیبایی است که می توانید با کشک بادمجان آن را درست کنید. این کیک می توانید یک پیش غذای عالی برای میهمانی های تان باشد. کیک کشک بادمجان، غذایی شیک و خوشمزه مواد لازم برای کیک کشک بادمجان : بنا به گزارش آکاایران : نان تست : به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد
کشک : 1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 عدد بزرگ ( سرخ شده )
نعنا داغ برای تزیین
ماست : 3 ق غ سرپر
گردوی خورد شده : به مقدار لازم

طرز تهیه کیک کشک بادمجان : بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
بادمجان : شش عدد
مرغ یا جوجه : ۸۰۰ گرمی یک عدد
غوره : دو خوشه
گوجه فرنگی : پنج عدد
پیاز متوسط : یک عدد
نمک و ادویه : به مقدار کافی طرز تهیه : پوست بادمجان ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید.
پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید.
اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید.
گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد.
حال بادمجان ها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد.
همواره پیش از کشیدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجان ها خوب پخته باشند. این خورشت را می توانید با چلو یا نان همراه کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
مواد لازم ترشى بادمجان :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
بادمجان کوچک
یک کیلو
100 گرم / 17 کالری
برگ انگور یا مو
به تعداد بادمجان ها
نامشخص
هویج
2 عدد
100 گرم / 30 کالری
سیر
10 حبه
100 گرم / 120 کالری
کرفس
2 شاخه
100 گرم / 13 کالری
فلفل سبزتند
5 عدد
100 گرم / 22 کالری
بادمجان دلمه ای
یک عدد
100 گرم / 17 کالری
نمک
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 0 کالری
سبزیجات معطر
250 گرم
100 گرم / 33 کالری
سیاه دانه
یک قاشق غذاخوری
نامشخص
سرکه انگور
یک و نیم لیتر
100 گرم / 22 کالری
تمبرهندی
350 گرم
نامشخص
پودر تخم گشنیز
یک دوم قاشق غذاخوری
نامشخص
گلپر پودر شده
یک دوم قاشق غذاخوری
نامشخص
روش تهیه ترشى بادمجان :
*. به نقل از آکاایران : بادمجان را شسته از پهلو یک برش کوچک بدهید.بادمجان​ها را در مقداری آب و نمک بجوشانید تا کمی نرم شوند و بعد آنها را یکی یکی روی پارچه نخی چیده تا آبشان کاملا گرفته شود.بادمجان دلمه ای را پوست گرفته و ریز خرد کنید. فلفل، کرفس و هویج را هم ساطوری کنید و سپس همه را داخل قابلمه ریخته و با یک و نیم لیوان سرکه بجوشانید.
*. اجازه دهید ترکیب شما سرد شود و بعد داخل آبکش بریزید. البته زیر آبکش یک ظرف قرار بدهید تا سرکه ها برای شما حفظ شود و چون در مراحل بعدی به آن نیاز دارید.سبزیجات معطر را بعد از اینکه کاملا شستید و آب آنها گرفته شد ساطوری کنید.سیر را هم ساطوری کرده همراه گلپر و پودر تخم گشنیز به اضافه سبزیجات ساطوری شده.
*. داخل ظرف دیگری مخلوط کنید و بعد با سایر موادی که قبلا ساطوری کرده اید کاملا ترکیب کنید.داخل بادمجان ها را با ترکیبی که مخلوط کرده اید پر کنید و بعد دور هر بادمجان یک برگ مو بپیچید و داخل ظرف مخصوص ترشی کنار هم بچینید.بقیه سرکه را به همراه تمبرهندی به مدت یک ساعت خیس کنید و سپس داخل آبکش ریخته و آن را صاف کنید.
*. در این مرحله تمبرهندی صاف شده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید، بگذارید تا سرد شود.تمبرهندی سرد شده را با باقیمانده سرکه که در مرحله اول آبکش کرده و آن را نگه داشته بودید مخلوط کنید و روی بادمجان ها بریزید.این ترشی باید به مدت یک هفته داخل یخچال قرار بگیرد و بعد از یک هفته کاملا آماده سرو شدن است.
نکته :
*. وقتی که می خواهم این ترشی خوشمزه تر شود 2 قاشق ترخون خشک شده که البته باید به شکل برگ ترخون باشد نه پودر شده لابه لای بادمجان ها می ریزم. شما هم از این تجربه من استفاده کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
[مواد لازم برای برای تهیه ی 1/]خمیر]
[شیر یا آب= 1 پیمانه
شکر= 1 قاشق غذا خوری
نمک=کمی
روغن یا کره=نصف پیمانه
آرد= حدود 4 پیمانه
بکینگ پودر= 2 قاشق l]چای[/url] خوری[/font][/size]
[bif]مواد لازم داخل /]خمیر[/url]:[/font][/size][/b]
[بادمجان[/url]=یک و نیم کیلو
پیاز برای پیاز داغ= 2 عدد
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن=به میران لازم
رب گوجه فرنگی= 3 تا 4 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای= 2 عدد
پنیر پیتزا= 300 گرم
سیر= 4 تا 5 حبه
زرده ی تخم مرغ 2 عدد[/font][/size]

[طرز تهیه:[/] بادمجان ها را پوست کنده، به صورت حلقه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده، نمک زده و در صافی قرار دهید. در یک ظرف آب یا شیر، شکر، نمک و روغن آب شده را با هم مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر را کم کم به روی آن بریزید تا تبدیل به خمیری مناسب شود. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
در این فاصله بادمجان ها را خشک کرده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
پیاز داغ درست کنید.
گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید. به گوشت نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. بعد از سرخ شدن، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوشت را از روی حرارت بردارید. فلفل دلمه ای را حبه قندی خرد کنید. پنیر را رنده ی درشت کنید. سیر رنده شده را با گوشت مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت تقریبا نامساوی تقسیم کنید.
روی سطح میز را آرد بپاشید. گلوله ی کوچک تر خمیر را به صورت بیضی به اندازه ی ظرف مورد نظر باز کنید. خمیر را به ظرف منتقل کنید.
روی سطح خمیر را با 3 سانت فاصله از لبه ی ظرف کمی پنیر بپاشید. بادمجان های سرخ شده را کنار هم روی سطح خمیر قرار دهید. کمی دیگر پنیر بپاشید. گوشت چرخ کرده را روی بادمجان پهن کنید. دوباره پنیر بپاشید. بعد فلفل دلمه ای را روی سطح گوشت پخش کنید. در سطح کار نیز پنیر بپاشید.
خمیر بزرگ تر را روی سطح آردی به شکل بیضی و قدری بزرگتر از خمیر اول باز کنید.
خمیر را دور وردنه بپیچید و روی مواد قرار دهید. با کمک آب لبه های دو قسمت خمیر را به هم بچسبانید. روی سطح خمیر را به زرده آغشته کنید. اضافه ی خمیر دور غذا را با خمیر بر ببرید. دور خمیر را مدل بدهید.
با اضافه های خمیر ساقه و برگ و گل درست کنید و روی سطح خمیر قرار دهید.
کنار ساقه ها را در سه نقطه کمی شکاف سطحی بدهید تا خمیر در زمان پخت ترک نخورد.
روی گلبرگ و ساقه ها را هم به کمک قلم موی مخصوص با زرده آغشته کنید
غذا را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت قرار دهید تا بپزد و خمیر به رنگ طلایی در آید.[/font][/size]
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
سه عدد
100 گرم / 17 کالری
فیله مرغ
50 گرم
100 گرم / 200 کالری
فیله گوجه فرنگی
50 گرم (دو عدد)
100 گرم / 15 کالری
فلفل دلمه ای خرد شده
یک عدد
100 گرم / 15 کالری
پیاز خرد شده
یک عدد
یک عدد / 5 کالری
سیر
چهار حبه
100 گرم / 120 کالری
آرد گندم
سه قاشق غذاخوری
100 گرم / 360 کالری
شیر
دو لیوان
100 گرم / 110 کالری
150 گرم
100 گرم / 330 کالری
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
کره
100 گرم
100 گرم / 737 کالری
جعفری ساطوری شده
سه قاشق غذاخوری
100 گرم / 34 کالری

طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر :

*. درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می ریزیم و مقداری تفت می دهیم سپس فیله مرغ و فلفل دلمه ای را می افزاییم.
*. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم.
*. با این مواد داخل بادنجان ها را پر می کنیم و آن گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده.
*. تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن می ریزیم.
*. بعد با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجان ها پر می کنیم.
*. در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید.
*. یا می توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه ها می ریزیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
گشنیز (ساطوری شده)



به میزان لازم
برگ بو



2عدد
عصاره مرغ



2بسته
سرکه سیب



1پیمانه
فلفل قرمز



به میزان لازم
زردچوبه



1قاشق چایخوری
فلفل



به میزان لازم
نمک



به میزان لازم
بادمجان (رنده شده)



2پیمانه
ساقه کرفس



2عدد
پیاز



2عدد
سیر (ریز شده)



1قاشق غذاخوری
عدس



2پیمانه
روغن زیتون



2قاشق غذاخوری
ماست



نصف پیمانه


[عکس: 0921585323210335102a.jpg]
[color=#FFF ! important]طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,سوپ عدس و بادمجان,عدس و بادمجان,سوپ عدس مجارستانی,سوپ عدس,عدس[/color]


طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا آب اضافه آن تبخیر شود سپس به آن روغن اضافه کرده و آن را تفت دهید و بعد سیر ،زردچوبه، فلفل قرمز و ساقه کرفس ریز شده را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.
عصاره مرغ را با 2لیتر آب جوش مخلوط کرده و آن را به همراه بادمجان ، عدس ، برگ بو و نمک و اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شده و بپزید.وقتی سوپ پخته شد برگ بو را از آن جدا کرده و به همراه گشنیر و ماست آن را سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
مواد لازم:
  • پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری
  • فلفل دلمه‌ای: یی عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • ریحان: به میزان لازم
  • آویشن: به میزان لازم
  • روغن زیتون: یی قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: یی قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سیر: 3حبه
  • بادمجان: 2عدد
  • گوجه‌فرنگی: 3عدد (سفت)
  • پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری)
[عکس: 014915541512135102a.jpg]
[color=#FFF ! important]پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است! پیتزا لقمه,پیتزا,پیتزا لقمه بادمجانی,بادمجان,آشپزی[/color]


طرز تهیه:


روش اول:

1. ابتدا نیمی از بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

2. نیمی دیگر از بادمجان‌ها را با پوست حلقه‌ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا کاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجان‌ها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم‌ها جذب بادمجان‌ها شود.

3. گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید.فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.

4. بادمجان‌ها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه‌ای سرخ شده بریزید. ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه‌ای بریزید.

5. گوجه‌ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه‌ها را روی ادویه قرار داده و روی آن‌ها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و 5تا 10دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.

روش دوم:

1. مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما گوجه و بادمجان را سرخ نکنید فقط فلفل دلمه‌ای را به همان روش تهیه کنید. فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجان‌ها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و 15دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.

2. داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه‌های حلقه‌ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجان‌ها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمه‌ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزا بریزید و مجددا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 221 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: کردستان صنم بانو 3 155 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: admin

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
hasti.cruel (۰۳-۰۳-۹۵, ۰۱:۲۸ ب.ظ)، فائزه 2 (۱۵-۱۰-۹۴, ۰۵:۲۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان