امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع کیک
#1
فندق با شکلات تلخ یکی از طعم هایی است که ترکیبشان با هم عالی می شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم کیکی فندقی با شکلات تلخ را به شما آموزش دهیم. مگر می شود کسی این کیک را دوست نداشته باشد؟؟


مواد لازم:


آرد : ۲۷۵ گرم

مارگارین: ۲۰۰ گرم

شکر قهوه ای: ۵۰ گرم

شکر سفید: ۱۷۵ گرم

تخم مرغ: ۵ عدد

ماست چکیده: ۱۰۰ گرم

آب گرم: ۱۲۵ میلی لیتر(نصف لیوان)

پودر فندق تست شده: ۲۰۰ گرم

روغن مایع: ۶۰ میلی لیتر

بیکینگ پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری

وانیل: یک قاشق چای‌خوری



روش تهیه:


۱. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته، شکر سفید، شکر قهوه‌ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب می‌زنیم تا پف کند.


۲. تخم‌مرغ ها را یکی‌‌یکی اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌ شدن با همزن برقی هم می‌زنیم. ماست را نیز اضافه می کنیم.


۳. آب ‌گرم را همراه آرد الک‌شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. پودر فندق تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شوند.


۴. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۳۰ سانتی‌متر ریخته و به‌ مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰‌درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.


۵. ‌برای تزیین کیک از هر کرم یا خامه‌ای که باب سلیقه است استفاده می‌کنیم. من روی کیک را در این عکس با کرم گاناش تلخ (مخلوط مساوی خامه و شکلات) تزیین کرده و از دو کیک روی هم یعنی دو برابر مواد استفاده کرده‌ام.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
از دستور آسان زیر استفاده کنید و یک کیک شکلاتی خوشمزه درست کنید و از آن لذت ببرید.
کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین انواع کیک هاست و شاید به نظرتان درست کردن اش کار سختی باشد ولی از دستور آسان زیر استفاده کنید و یک کیک شکلاتی خوشمزه درست کنید.


از اسم این کیک معلوم است نیازی نیست که شما شیرینی پزی ماهر باشید تا بتوانید کیک شکلاتی عالی برای مهمانی بعدی خود بپزید.


مواد لازم برای کیک شکلاتی آسان :

کره 3/4 پیمانه

پودر کاکائو 3/4 پیمانه

آرد 3/4 پیمانه

بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ بزرگ 3 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

خامه ترش 1/2 قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک شکلاتی آسان :
فر را از قبل با دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید . قالب گرد 20 سانتی متری را با کره چرب کنید و ته قالب، کاغذ روغنی پهن کنید و آن را هم با کره چرب نمایید و پودر کاکائو بپاشید و پودر کاکائو اضافی را با ضربه از ظرف خارج کنید.


در کاسه ای متوسط، کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر،با همزن برقی کره (به دمای اتاق) و شکر را باهم بزنید تا سبک و پفکی شود.

تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید و سپس وانیل را به آنها اضافه نمایید. سرعت همزن را کم کرده، نیمی از مخلوط آرد با سایر مواد خشک و سپس خامه ترش و در نهایت نیمه باقیمانده آرد مخلوط با سایر مواد را اضافه کنید.


مایه کیک را در قالب آماده شده پخش کنید و قالب را چندین بار محکم به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود. کیک را برای مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.


قالب را از فر خارج کرده، اجازه دهید برای 10 دقیقه خنک شود و سپس روی توری برگردانید و اجازه دهید کاملا خنک شود. توری را روی ظرف دیگری قرار دهید (می توانید از سینی فر استفاده کنید).



رویه شکلاتی را به تدریج روی کیک بریزید، تا تمام سطح کیک را بپوشاند. اجازه دهید تا رویه شکلاتی سفت شود. روی کیک را با حلقه های شکلاتی یا تراشه های شکلات تزیین کنید. می توانید کیک را با خامه فرم گرفته، سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
مواد لازم:

٣ عد د تخم‌مرغ

٢٢٠ گرم شکر

1/2 ق چ وانیل

١٢٥ گرم روغن

٥٠ گرم آب

٢٥٠ گرم آرد

١ ق م بیکینگ‌پود ر

٢ عد د هویج بزرگ رند ه شد ه

٢ ق م د ارچین

٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه

خامه و پود ر قند برای تزیین



طرز تهیه:


۱. فر را روشن کرد ه و د ر د مای ١٨٠ د رجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقی آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد کمرنگ د رآید.


۲. حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قیقه باهمزن هم بزنید.


۳. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگ‌پود ر را الک کنید، سپس آن را آرام‌آرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با لیسک به‌صورت د ورانی هم بزنید تا مخلوط یکد ستی حاصل شود.


۴. حالا باید هویج، گرد و و د ارچین را به مخلوط اضافه کنید و د وباره با لیسک هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.


۵. قالب را باکمی روغن مایع چرب کرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قیقه قرار د هید تا کیک بپزد.


۶. بعد از ٤٥ د قیقه یک سیخ چوبی را د اخل مرکز کیک فرو کنید. د رصورتی‌که کاملاً پخته باشد، هیچ ماد ه‌ای به سیخ نمی‌چسبد.


۷. روی کیک را می‌توانید با خامه و پود ر قند تزیین کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
مواد لازم:

۸ ق س آرد الک شده

۱۰ ق س شیر

۶ ق س روغن مایع

۶ ق س شکر

۱ ق س بیکینگ‌پودر

۲ عدد تخم‌مرغ

۴ ق س پودر کاکائو

نوک ق چ وانیل

طرز تهیه:


۱. در یک کاسه مناسب آرد، شکر، وانیل ،  پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید. نیازی به همزن برقی نیست. بعد از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده ، به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. در انتها شیر و روغن را بیفزایید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.


۲. فنجان‌های مورد نظرتان را با کمی روغن کاملا چرب کنید. حالا فنجان‌ها را تا نیمه از مواد پر کنید.فنجان‌ها را داخل قابلمه مناسبی قرار دهید. داخل قابلمه تا نیمه فنجان‌ها، آب بریزید. دقت کنید که آب داخل فنجان‌ها نرود. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید. روی در قابلمه دم کنی بگذارید و آن را روی قابلمه قرار دهید. کیک‌ها را به این صورت حدود ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه در قابلمه را برداشته و یک خلال دندان داخل یکی از کیک‌ها فرو کنید. اگر مواد به خلال نچسبید، کیک آماده است.


۳. مجددا در قابلمه را بگذارید و آن را از روی حرارت بردارید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک کاملاً آماده شود. حالا فنجان‌ها را از قابلمه خارج کنید. وقتی سرد شدند، با نوک چاقو دورش را آزاد کنید، سپس کیک‌ها را از فنجان خارج کنید.


فوت و فن


در صورت نداشتن شیر می‌توانید به همان اندازه از ماست شیرین استفاده کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
تخم مرغ 2عدد . شکر 1 لیوان . روغن مایع 1/2 لیوان
شیر 1/2 لیوان . آرد 2 لیوان . بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری . پودر کاکائو . رنگ خوراکی
طرز تهیه: فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب مورد نظر را چرب کنید.
تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن هم بزنید تا رنگ مواد روشن و کرم رنگ شود. روغن را اضافه کنید و با همزن کمی هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آرد را به مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید تا مایع یکدست و بدون گلوله باشد.این مایع باید کمی سفت باشد.
مایه را به 3 قسمت تقسیم کنید و رنگهای خوراکی مورد نظر را جداگانه روی هر قسمت بریزید. (مثلا یک قسمت بدون رنگ، یک قسمت صورتی و یک قسمت قرمز.) اول مایه رنگ قرمز را در قالب بریزید بعد با کمک الک روی آن را کاملا با پودر کاکائو بپوشانید. رنگ صورتی و سفید را به طور مجزا در کیسه فریزر بریزید و گوشه پلاستیک را سوراخ کنید. رنگ صورتی را روی لایه اول بریزید. آن را با پودر کاکائو بپوشانید. و نهایتا مایه سفید را بریزد.
قالب را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا خوب پف کند.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
کیک موز و گردو
آرد 2 فنجان . بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . نمک 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری . مارگارین یا کره 2/3 فنجان . شکر 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد . موز کاملا رسیده بزرگ 2 عدد . گردو بو داده خرد شده 1 فنجان
[عکس: african-banana-pecan-cake1.jpg]
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم و قالب را حاضر کنید.
موزها را به کمک چنگال در یک ظرف له کنید. در کاسه ای دیگر آرد، بیگینک پودر، جوش شیرین و نمک را باهم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
[عکس: african-banana-pecan-cake2.jpg]
مارگارین یا کره را به کمک همزن با شکر خوب هم بزنید. تخم مرغها را درون مخلوط بشکنید و خوب هم بزنید. مخلوط آرد و موزهای له شده را یکی در میان در ظرف مخلوط کره و شکر سرازیر کنید و هم بزنید. گردو های خرد شده را نیز اضافه کنید. مواد را آرام آرام هم بزنید.
حالا مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 60 تا 65 دقیقه در فر بپزید. اگر در کیک چنگال فرو کردید و کیک به چنگال نچسبید، کیکتان حاضر است. 10 دقیقه اجازه دهید تا کیک خنک شود. کیک را با پلاستیک یا آلومینیوم فویل بپوشانید و روز بعد آن را صرف کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
مواد کیک قرمز مخملی
آرد کیک 2 لیوان (350 گرم) . جوش شیرین 1 قاشق چایخوری . پودر کاکائو خالص 2 قاشق
نمک 1/2 قاشق چایخوری . کره 100 گرم . شکر 1 و 1/2 لیوان
روغن 1/2 لیوان . تخم مرغ 4 عدد . وانیل 1 قاشق . سرکه سفید 3 قاشق
ژل رنگ قرمز خوراکی . ماست 3/4 لیوان . شیر 1/4 لیوان
مواد روکش و کرم داخل کیک
پنیر خامه ای 500 گرم . کره نرم شده 100 گرم . خاک قند 500 گرم
خامه 3 قاشق . وانیل 2 قاشق چایخوری . پودر نارگیل (به دلخواه)
[عکس: Red-Velvet-Cake1.jpg]
طرز تهیه کیک: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. برای اینکه کیک 2 لایه شود، بهتر است که از 2 قالب 2*9 استفاده کنید. قالبها را با کمی کره چرب کنید.
آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شیر و ماست را هم با هم مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید تا از آن به عنوان باترمیلک استفاده کنید.
کره را با همزن برقی آنقدر بزنید تا خامه ای شود، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره با سرعت بیشتری آن را بهم بزنید. دور ظرف را بتراشید و مواد را در وسط جمع کنید. سپس روغن را آرام آرام اضافه کنید و دوباره به مدت 3 دقیقه مواد را با سرعت زیاد مخلوط کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده ها را به همراه وانیل خوب هم زده و به مخلوط کره اضافه کنید. در ظرفی جداگانه سرکه را با رنگ خوراکی باهم مخلوط کنید تا رنگ دلخواهتان بدست آید. سپس به مواد اضافه کنید.
مخلوط آردی و باترمیلک را در چند مرحله باهم مخلوط کنید و سعی کنید که در مرحله ی آخر با ریختن آرد اختلاط به اتمام برسد. توجه داشته باشید که مواد را به اندازه کافی هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس بعد از اینکه مایع کیک را با مخلوط کره مخلوط کردید سفیده ها را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید.
نصف مایه کیک را در یک قالب و نصف دیگر را در قالب دیگر بریزید و هر دو را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
طرز تهیه روکش: پنیر خامه ای را به مدت 2 3 دقیقه با کره خوب بهم بزنید. خاک قند و 2 قاشق خامه را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در مرحله آخر وانیل و 1 قاشق خامه دیگر را اضافه کنید.
هنگامیکه کیک ها آماده شدند. آنها را از فر بیرون بیاورید. یک دیس حاضر کنید و یکی از کیکها را روی آن قرار دهید. 1/3 یا 1/2 از روکش را روی کیک و دور و اطراف آن پخش کنید و سپس کیک دوم را روی آن قرار دهید. دوباره از خامه روکش روکیک ریزید و دور و اطراف آن پخش کنید. تا روکش یکنواخت شود، به دلخواد می توانید کمی پودر نارگیل هم روی کیک بپاشید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
طرز تهیه چیز کیک ساده چنتل
تخم مرغ 4 عدد . خامه ترش 1 لیوان . وانیل 1 قاشق
آرد 1/4 لیوان . شیر 3/4 لیوان . شکر 1و 1/2 لیوان
بیسکوئیت کراکر 30 عدد . پنیر خامه ای 600 گرم . کره آب شده 2 قاشق
[عکس: perfect-cheesecake1.jpg]
طرز تهیه: فر را تا دمای 170 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه کراکر ها را خرد کنید و کره را روی آن بریزید و مخلوط کنید. آن را در یک قالب مستطیلی پهن کنید و فشار دهید.
[عکس: perfect-cheesecake2.jpg]
در ظرفی پنیر خامه ای و و شکر را خوب باهم هم بزنید تا مواد یکدست شوند. شیر را اضافه کنید و سپس دانه دانه تخم مرغ ها را درون آنها بکشنید و طوری هم بزنید که مواد یکدست باشند. خامه ترش، وانیل و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
این مواد را روی لایه کراکر ها بریزید و قالب را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید. پس از 1 ساعت فر را خاموش کنید و اجازه دهید 5 تا 6 ساعت قالب در فر بسته بماند تا لایه ی کراکر خرد نشود. سپس قالب را بیرون بیاورید و به یخچال انتقال دهید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
شیرینی کلمپه
روغن جامد 250 گرم / آرد 3 و 1/2 لیوان / ماست 1 لیوان / زرده تخم مرغ 2 عدد

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری / زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری


مواد میانی شیرینی

خرما بدون پوست و هسته 150 گرم / گردو خرد شده 1/2 لیوان / پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری / کره 2 قاشق غذاخوری / گلاب مقدار لازم
طرز تهیه : آرد و روغن جامد را باهم ورز دهید تا به شکل خمیری نرم شود.
داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ و زعفران را بریزید و با چنگال هم بزنید سپس ماست و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید و این مواد را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا تمام مواد به خورد هم بروند ، روی کاسه را بپوشانید و خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
برای تهیه مواد میانی خرمای بدون پوست و هسته و کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا خرما نرم و سرخ شود سپس گردوی خرد شده ، پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید ، کمی تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.
به مواد میانی کمی گلاب اضافه کنید تا به شکل خمیری شل و نرم شود ( تا اندازه ای گلاب اضافه کنید که بتوانید به خوبی مواد را روی سطح خمیر پخش کنید ).

پس از استراحت 2 ساعته خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کنید ( هرچه نازک تر باشد بهتر است ) ، خمیر را به شکل گرد قالب بزنید ، روی یکی از خمیر ها مقداری از مایه خرما بریزید و پخش کنید ، خمیر دیگری روی خمیر اول بگذارید و روی خمیر را مهر مخصوص کلمپه بزنید سپس اطراف خمیر را مانند قطاب بپیچانید.

ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کلمپه ها را با فاصله روی سینی بگذارید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ( دقت کنین که کلوچه ها نباید تغییر رنگ بدهند ).
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue کیک خیس شکلاتی arom 2 656 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
Tongue کیک یخچالی arom 10 449 ۱۶-۰۷-۰، ۰۲:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: minaa
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 187 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
فائزه 2 (۲۶-۱۰-۹۴, ۰۷:۱۳ ب.ظ)، برف سیاه (۱۶-۰۲-۹۵, ۱۱:۴۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان