امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اهدای دو اثر از پیکاسو به موزه پاریس
#1
به نقل از آرت نت نیوز، موزه پیکا‌سو در پاریس اخیرا دستخوش مشکلات عدیده ای بوده است آنه بالد‌اساری، متصدی موزه که در می ماه سال2005 میلادی اخراج شده با لادنت‌ لِ بُن، مدیر مرکز پمپید‌ومتز جا به جا شد، این تغییر و بازگشایی مجدد توسط وی که پروژه بازسازی 5 ساله بسیار طولانی و پر رنج و عذابی را به همراه داشت بار دیگر تا ماه اکتبر به تاخیر افتاد، ولی پس از این مشقت اکنون اخبار جدید خوشحال کننده ای به گوش می رسد .

بنابراین گزارش؛ لافیگارو‌، دختر بزرگ پا‌بلو ‌پیکاسو ‌‌مایا ‌وید میر‌پیکاسو دو اثر هنری پدرش را به مرکز هندی لندن اهدا کرده است.

این هدایا شامل نقاشی از صورت یک زن به سبک‌ کوبیسم متعلق به سال 1908 و پرتره ای از یک شاعر به نام گویلم اپولینر‌ می باشد و اما یک دفترچه طراحی همراه با 38 نقاشی بامداد که به سال 1960 باز می‌گردد و هرگز در معرض دید عموم قرار نگرفته از دیگر موارد اهدایی است.


مجموعه موزه پیکاسو‌ در پاریس در حال حاضر بیش از 5000 اثر هندی از پیکاسو شامل 300 نقاشی و 300 مجسمه را شامل می شود و به هنگام بازگشایی در پاییز امسال شاهد گسترش فضای آن به چیزی در حدود 41000 فوت مربع خواهیم بود.
انتهای پیام/

پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تصاویری دیده نشده از سنگ مزار صادق هدایت در پاریس صنم بانو 0 456 ۲۱-۰۱-۳، ۰۹:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  درگذشت بازیگر قدیمی بر اثر کرونا صنم بانو 0 138 ۳۰-۰۱-۰، ۰۵:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  حراج تابلو چند میلیون‌ دلاری «پیکاسو» صنم بانو 2 294 ۱۰-۱۲-۹۹، ۱۱:۲۳ ق.ظ
آخرین ارسال: minaa

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان