امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این نکات را در زمان پختن و کباب کردن غذا فراموش نکنید
#1
این نکات را در زمان پختن و کباب کردن غذا فراموش نکنید

ممکن است کباب کردن سبزیجات بسیار راحت باشد ولی اگر تمایل دارید سبزیجات نرم و ترد باشد،باید این موارد را بخوانید
_سبزیجات را به تکه های مساوی خرد کنید.
_پس از خرد کردن،کمی آن ها را چرب کنید.توجه داشته باشید سبزیجاتی مانند قارچ و بادمجان به روغن بیشتری نیاز دارد.به اندازه ۲قاشق غذاخوری برای هر سینی سبزیجات، روغن اضافه کنید.
_ سبزیجات رادر حجم زیاد نپزید؛سبزیجات با تبخیر شدن آب موجود در آن،له می شود.
_ سبزیجات باید روی حرارت زیاد پخته شود تا کاراملی شود.حرارت پایین یعنی مدت پخت طولانی که احتمال له شدن آن ها را افزایش می دهد.
_ در زمان پخت که حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد یک یا دو بار آن ها را هم بزنید تا یکسان پخته شود.

[عکس: e7b0056b69c5cd737db6dfcaacbf44d6-425]
میگی عاشق بارونی ولی وقتی بارون میاد چتر رو سرت میگیری...

میگی عاشق پرنده ای ولی اونا رو تو قفس زندونی میکنی...

توقع داری بقیه نترسن وقتی میگی عاشقشونی؟!؟!؟!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  با این غذاها از ابتلا به دیابت جلوگیری کنید صنم بانو 0 20 ۱۲-۰۳-۳، ۰۵:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پیشگیری از سنگ کلیه با این ۴ نوشیدنی صنم بانو 0 14 ۱۲-۰۳-۳، ۰۴:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  با این خوراکی‌ها قلب‌تان را جوان نگه دارید صنم بانو 3 268 ۱۸-۱۲-۹۹، ۰۹:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان