امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این هم آموزش ژله تزریقی در جام خدمت همه دوستداران ژله تزریقی و تزئ
#1
[عکس: 156856_74026291724-38501530745.jpg]
ژله تزریقی در جام با زعفران :
[عکس: 156856_79264084808-66142624570.jpg]
ژله تزریقی در جام :
[عکس: 156856_56560649536-56428364664.jpg]
خب دوستان قبل از هر کاری لازمه بهتون بگم که این ژله اونقدرا هم که نشون میده سخت و غیر قابل انجام نیست
همه لوازمش ساده و در دسترسه و در نهایت نسبت به وقتی که براش میذارید نتیجه خیلی خوبی بهتون میده.
مواد و لوازم مورد نیاز:
ژله پایه که من آلوئه ورا رو پیشنهاد میکنم میتونید با پودر یا ورق ژلاتین هم درست کنید.
ژله آلوئه ورا یک بسته
دنت یا خامه
مقداری رنگ خوراکی به دلخواه
من از زعفران و آب لبو و رنگ سبز استفاده میکنم
سرنگ ۲ عدد
لیوان یکبار مصرف شفاف یا یه چیزی شبیه اون
و بالاخره جام
ژله آلوئه ورا رو طبق دستورش درست کنید و داخل لیوان بریزید و بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده.[عکس: 156856_73674662504-26046182913.jpg]
حالا مرحله اصلی کار شروع میشه که هنر نماییه شماست
دنت رو بعد از رنگ کردن داخل سرنگ بدون سوزن بکشید و حالا سوزن رو بهش بزنید
با رنگ زرد شروع کنید منظورم دنت زعفرانی هست یا رنگ شده با زعفران
البته اگه دوست دارید که گلتون پرچم داشته باشه ,اگه نه که با همون رنگ گل شروع کنید
برای تزریق پرچم سوزن رو از مرکز دایره به صورت عمود وارد کنید و همزمان با بیرون آوردن فشار بدید
به هر تعداد که دوست دارید پرچم بکشید[عکس: 156856_616610245313-27730812458.jpg]
اما اگه نخواید میتونید با چند تا گلبرگ خیلی ریز شروع کنید یا به حالت حلزونی یه سری گلبرگ چسبیده به هم بکشید
برای ردیف اول گلبرگهای اصلی باید با ۵ تا شروع کنید یعنی حول دایره گرچمها یا گلبرگهای ریز اول ۵ تا گلبرگ کوچیک بکشید
یعنی اول یه گلبرگ به شکل دلخواه بکشید بعد برگردید و پرش کنید

[عکس: 156856_520818867720-4056730121.jpg]
قسمت بالای تصویر رو نگاه کنید.
سه نوع گل با طرح های مختلف گذاشتم که میتونید ازشون الهام بگیرید
نیلوفر آبی -جعفری-نسترن
والبته بهترین الگو گلهای طبیعت هستند
همه ردیف ها رو به همین صورت درست کنید و از پرچم تا آخرین ردیف یعنی برگ ها جای فرو کردن سوزن رو تغییر ندید در نهایت از مرکز ژله نباید بیشتر از یه سکه کوچیک پارپوره شده باشه.
دیگه نهااایتش سکه ۵۰۰ تومنی,نه بزرگتر.
فقط تنها تفاوت ردیف اول با ردیف های بعد اینه که زاویه ی سوزن فقط اریب تر میشه تا آخرین لایه که بالاخره برگها رو تقریبا همسطح با سطح ژله درست کنید
برای کشیدن برگ ها هم یه دور مثل برگ رز به صورت زیک زاک ریز برگ
رو بکشید
[عکس: 156856_648721512407-58893985860.jpg]
بعد به صورت رفت و برگشت چپ و راست پرش کنید
[عکس: 156856_451894518453-68060196004.jpg]
حالا باید شکافی رو که ایجاد شده پر کنید
برای این کار یکی دو قاشق ژله روی شکاف بریزید و بذارید داخل یخچال تا دوباره بسته بشه.
آخه توی این چند دقیقه ای که گل رو درست گردید ژله یه کم شل شده و باید مدتی توی یخچال بمونه تا دوباره خودش رو بگیره
وگرنه برای برگردوندن و از قالب خارج کردن به مشکل وحشتناکی بر میخورید .همین اتفاقی که برای ژله صورتی نازنین من افتاد.
خب تا این مرحله برای ژله تزریقی معمولی (بدون استفاده از جام)مشترک بود
حالا
اگه ژله رو داخل کاسه شیشه ای درست کردید و میخواید داخل بشقاب بذارید حتما یه لایه ژله بستنی به ارتفاع ۲-۱سانت روی ژله بریزید و بعد از بسته شدن کامل”تاکید میکنم کاااملللل” ژله رو داخل ظرف سرو که حتما میدونید که باید خیسش کنید برگردونید.
اما اگه داخل لیوان درست میکنید باید قبلش جام رو تا نیمه ژله ریخته باشید و بازم بعد از بسته شدن به این صورت عمل کنید.
راستی وقتی ژله آلوئه ورا رو درست کردید و لیوان رو پر کردید اضافش رو داخل همون فضای آشپز خونه نگهدارید چون بعدأ لازمش داریم.
نگران نباشید هیچ اتفاقی براش نمی افته
لیوان رو زیر آب داغ بگیرید و چند لحظه نگهدارید [عکس: 156856_410842170473-63346948800.jpg]
وبعد از در آوردن توی دستتون نگه دارید
[عکس: 156856_87025005370-24966817582.jpg]
و آروووم و با دقت منتقلش کنید توی جام

[عکس: 156856_195588173344-8133740536.jpg]
بهتره اول چند قطره آب توی جام بریزید که اگه جاش بد بود بتونید حرکتش بدید.
عکس صورتی توی این مرحله واضح تر بود اینو گذاشتم
الان وقت استفاده از اضافی آلوئه ورا ست که گفتم نگه دارید.ژله رو تا جایی که روی گل رو بگیره داخل جام

بریزید [عکس: 156856_162479324266-32463988289.jpg]
و بذارید تا بسته بشه
خب این هم از گل تزریقی که این همه مشتاق یادگیریش بودید[عکس: 156856_983403778169-70721303718.jpg]
[عکس: 156856_435386310331-72790827229.jpg]
آموزش تصویری درست کردن ژله تزریقی به شکل گل

[عکس: 156856_jr6rv0cvppp1ea29o3x.jpg]
[عکس: 85875505027359354516.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue ژله بستنی arom 0 139 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ صنم بانو 1 144 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: کردستان صنم بانو 3 165 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: admin

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان