امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بادمجان [color=#ff0000]شکم[/color] پر، پیش غذای پر از زحمت
#1
بادمجان شکم پر یک‌پیش غذای خوشمزه و مناسب برای زیبا کردن میز غذایتان است. اگر تا به حال آن را درست نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم طبق این دستور آن را تهیه کنید.
مجله آشپزی مثبت - حدیث کلهر: بادمجان شکم پر یک‌پیش غذای خوشمزه و مناسب برای زیبا کردن میز غذایتان است. اگر تا به حال آن را درست نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم طبق این دستور آن را تهیه کنید.

مواد لازم براي 2 نفر
  • 4 عدد بادمجان درشت
  • 2 /1 پیمانه پنیر موتزارلا

مواد لازم جهت مایه گوشتی
  • 100 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 1 پیمانه قارچ اسلایس شده
  • 2 /1 پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده
  • به میزان لازم روغن
  • به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
  • به میزان لازم آویشن و پودر سیر

مواد لازم جهت سس گوجه
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی بزرگ
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • 2 /1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 3 ق س زعفران محلول در آب
 
[عکس: 1564014_114.jpg]
طرز تهیه:

1 ابتدا بادمجان‌ها را با پوست خوب بشویید، سپس آنها را از طول به دوقسمت کنید. داخل شکم بادمجان را کمی خالی کرده و سپس روی سطح آن کمی نمک بریزید و حداقل نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

2 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز و فلفل دلمه‌ای را داخل آن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه نمک، فلفل، پودر سیر،آویشن و زردچوبه به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده ، مواد را خوب تفت دهید. در انتها قارچ اسلایس شده را به مواد گوشتی اضافه کرده ، به تفت دادن ادامه دهید. بعدازآنکه مواد آماده شدند، تابه را خاموش کنید.

3 گوجه‌فرنگی‌ها را به همراه سیر داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید تاپوره‌ای شکل شوند، سپس آن را در تابه با کمی روغن تفت دهید. درنهایت رب گوجه‌فرنگی و زعفران دم‌کرده را به سس اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و سس آماده شود.

4 بادمجان‌ها را با مواد گوشتی پر کنید. بادمجان‌های پر شده را داخل تابه روی سس بچینید و با شعله کم صبر کنید تا بادمجان‌هاکاملا پخته شوند.

5 پس از پخت، کمی پنیر موتزارلا روی بادمجان‌هابریزید و تا زمان طلایی شدن، آن را داخل فر قرار دهید. شعله بالا را روشن کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا سطح بادمجان‌ها طلایی شود.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
زحمت نداره چون خوشمزه اس asna
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
زمان قدیم پادشاها همشون عاشق بادمجون بودن
یه غذای اعیانی حساب میشده
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 908 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 460 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۸-۱۱-۹۶, ۱۰:۳۳ ب.ظ)، دخترشب (۱۰-۱۱-۹۶, ۰۱:۲۴ ق.ظ)، taranomi (۰۸-۱۱-۹۶, ۰۸:۳۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان