۲۶-۰۱-۹۴، ۰۷:۴۴ ب.ظ
سایت چاشنیک:
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم.
3. میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.
مواد لازم:
- برنج : یک کیلوگرم
- بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
- پیاز سرخ شده : یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده : 500 گرم
- گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
- روغن : نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
1. بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم.
3. میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.
دیشب خوابت را دیدم..
صبح، شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
صبح، شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...