امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بادمجان پلو؛ دو نوعِ قزوینی و شیرازی
#1
ادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به این دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
برترین ها: وظیفه بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است. بادمجان پلو را هم قزوینی ها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به هر دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
 
بادمجان پلو قزوینی
 
مواد لازم
 
  • برنج :یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده :یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه :به میزان لازم
 
[عکس: 1564085_777.jpg]
 
طرز تهیه

1. بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.

2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.

3. می توانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.
 
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
بادمجان پلو شیرازی
 
مواد اولیه
 
برای دو نفر
  • برنج: 2پیمانه
  • مرغ: 300گرم
  • بادمجان: 2عدد
  • پیاز: 1عدد
  • زرده تخم مرغ: 2عدد
  • زرشك: 5قاشق سوپخوری (پلویی)
  • ماست: 5قاشق سوپخوری
  • شكر: 2قاشق غذاخوری
  • كره: 100گرم
  • سیب زمینی: 2عدد
  • زعفران: به میزان لازم
[عکس: 1564086_146.jpg]
طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.

3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
شیرازیش خوشمزه تره xcvl
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 908 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه یخنی نخود؛ آبگوشتِ شیرازی‌ها صنم بانو 1 148 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  لوبیا پلو را مجلسی درست کنید صنم بانو 5 139 ۱۶-۰۱-۰، ۱۱:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۰-۱۱-۹۶, ۱۱:۵۸ ق.ظ)، taranomi (۱۰-۱۱-۹۶, ۱۲:۴۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان