۲۴-۰۱-۹۴، ۰۶:۰۳ ب.ظ
یگانه
The More You Love... The More It Hurts
|
با آخرین حرف اسم رمان یه رمان دیگه بگید
|
|
۲۴-۰۱-۹۴، ۰۷:۵۶ ب.ظ
شرط بندی
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
۲۴-۰۱-۹۴، ۰۸:۰۱ ب.ظ
تو رو نمیخوام
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
۲۴-۰۱-۹۴، ۰۸:۱۰ ب.ظ
آرامش نگاه تو
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...!
۲۴-۰۱-۹۴، ۰۸:۱۰ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۴-۰۱-۹۴، ۰۸:۱۱ ب.ظ توسط sara.samii.)
وحشی اما دلبر
|
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| با اسم نفر قبلیت یه شعر یا جمله بساز | mahla_nazari | 8 | 1,552 |
۲۲-۰۵-۹۷، ۱۱:۱۴ ب.ظ آخرین ارسال: زینب سلطان |
|
| با اخرین حرف ادامه بده(دختر یا پسر فرقی نداره) | ثـمین | 495 | 12,556 |
۲۲-۰۵-۹۶، ۰۲:۰۳ ب.ظ آخرین ارسال: دخترشب |
|
| بازی اسم وفامیل جدید | Ice Prance | 1,557 | 71,751 |
۰۱-۰۱-۹۶، ۰۲:۲۲ ق.ظ آخرین ارسال: صنم بانو |
|
| چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند |
| 37 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند: |
| laya (۲۰-۰۸-۹۷, ۰۸:۳۰ ب.ظ)، hadis hpf (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۱:۱۶ ب.ظ)، نويد (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۴:۰۴ ق.ظ)، Death (۲۲-۰۴-۹۶, ۰۴:۳۴ ب.ظ)، *گیسو* (۱۷-۰۶-۹۶, ۰۶:۵۹ ب.ظ)، آیداموسوی (۱۲-۰۹-۹۵, ۰۴:۳۰ ب.ظ)، sarika (۲۷-۱۲-۹۵, ۰۴:۵۱ ب.ظ)، صنم بانو (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۳:۲۷ ب.ظ)، .Arman. (۳۰-۰۳-۹۶, ۰۱:۰۲ ب.ظ)، عسل6 (۱۷-۰۶-۹۵, ۱۱:۳۹ ق.ظ)، خانم ریزه (۱۵-۱۰-۹۵, ۱۲:۲۰ ب.ظ)، deli_amini (۲۲-۰۹-۹۵, ۰۲:۱۱ ب.ظ)، ثـمین (۲۲-۰۹-۹۵, ۱۰:۲۸ ب.ظ)، دخترشب (۱۵-۰۵-۹۶, ۱۱:۰۳ ب.ظ)، AsαNα (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۱:۴۳ ب.ظ)، NARCISSUS.97 (۲۹-۱۲-۹۵, ۰۴:۴۶ ق.ظ)، d.ali (۱۴-۱۰-۹۵, ۰۳:۱۰ ب.ظ)، .AtenA. (۲۲-۰۹-۹۵, ۰۵:۱۳ ب.ظ)، یه دختر تنها (۱۱-۰۹-۹۵, ۰۹:۲۱ ب.ظ)، دختربهار (۱۲-۰۹-۹۵, ۰۱:۳۲ ب.ظ)، Land star (۳۰-۱۲-۹۵, ۰۱:۲۰ ق.ظ)، •Vida• (۲۴-۱۲-۹۵, ۰۷:۱۶ ب.ظ)، minoo_f (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۳:۵۴ ب.ظ)، :)nafas (۰۲-۰۱-۹۶, ۱۱:۰۷ ق.ظ)، ستاره ی احساس (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۵:۰۴ ب.ظ)، salina (۰۷-۰۴-۹۶, ۰۳:۰۸ ق.ظ)، ساسی (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۱:۲۲ ب.ظ)، ♥هستی♥ (۰۲-۰۱-۹۶, ۰۱:۲۰ ق.ظ)، »L@ntern Moon« (۳۰-۱۲-۹۵, ۰۱:۱۹ ق.ظ)، دلسا موسوی (۰۳-۰۳-۹۶, ۰۴:۲۵ ب.ظ)، استار فایر (۲۴-۱۲-۹۵, ۰۷:۴۳ ب.ظ)، دختر ستاره (۱۰-۰۸-۹۶, ۰۹:۴۶ ب.ظ)، redwriter (۱۵-۱۱-۹۷, ۰۱:۰۵ ق.ظ)، شبدیز (۰۶-۰۳-۹۸, ۰۴:۲۶ ب.ظ)، Cara76 (۳۰-۰۸-۹۸, ۰۲:۴۱ ق.ظ)، Yasna98 (۳۰-۰۴-۹۹, ۰۷:۳۱ ب.ظ)، هویدا مهرزاد (۱۰-۱۱-۹۹, ۱۱:۱۹ ب.ظ) |