امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با ترکیب گوشت و بادمجان در خاطره ها بمانید
#1
گوشت قرمز با بادمجان همیشه ترکیب خوبی دارند و در کنار هم یک غذای خوشمزه می شوند. از همین موضوع استفاده کرده ایم و گوشت های قلقلی را لای نوارهای بادمجان قرار داذه ایم. مطمئن باشید که خیلی بی نظیر می شود. با درست کردن این غذا طعم آن همیشه در خاطره مهمانتان خواهد ماند.


[عکس: 701301_277.jpg]
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز رنده شده
  • 1 ق س آرد سوخاری
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و ادویه
  • 1 کیلوگرم بادمجان
  • به میزان لازم آرد سوخاری برای سرخ کردن
  • به میزان لازم آرد سفید
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:


1. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید، آنها را پوست بگیرید و به‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید. حال روی بادمجان‌ها مقداری نمک بریزید و آنها را داخل یک سبد قرار دهید. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را بشویید.


2. در یک ‌کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، ادویه دلخواه و یک قاشق سوپخوری پودر سوخاری بریزید و با دست آنها را خوب ورز دهید. حالا از مخلوط گوشت به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه گوشتی تمام شود.


3. ورقه‌های بادمجان را دور گوشت‌های قلقلی بپیچید، سپس آنها را در سیخ چوبی قرار دهید.


4. آرد سفید را در یک‌کاسه مناسب بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در یک‌کاسه دیگر خوب بزنید و در یک‌کاسه دیگر هم آرد سوخاری را بریزید. حالا سیخ‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را آغشته به تخم‌مرغ کرده و در انتها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید.


5. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه روغن خوب سرخ شد، کباب‌ها را داخل آن سرخ کنید. بهتر است کباب‌ها در روغن شناور باشند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
من بادمجان و با هر روش پخت دوست دارم ، ممنون برای این روش پختی که گزاشتی gggh
ابر و باد و مه و خورشید و فلک یک شعر است / هر نسیم حرم کرب و بلا را عشق است.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باچانگای گوشت؛ فست‌فود ترکیه‌ای صنم بانو 2 95 ۰۷-۰۲-۰، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو در فر صنم بانو 4 124 ۰۷-۰۱-۰، ۰۱:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه ۴ غذا با بادمجان؛ برای طرفداران این خوشمزه‌ی بی‌رقیب صنم بانو 4 128 ۰۸-۱۲-۹۹، ۰۱:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
N!rvana (۱۰-۰۴-۹۵, ۰۹:۰۱ ب.ظ)، ملکه برفی (۱۲-۰۹-۹۴, ۱۲:۴۹ ق.ظ)، asma123 (۱۲-۰۹-۹۴, ۰۹:۱۰ ق.ظ)، شقایق سرخ (۱۲-۰۹-۹۴, ۰۹:۵۰ ب.ظ)، زمرد (۲۴-۰۹-۹۴, ۱۲:۵۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان