امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با فواید انواع میوه آشنا شوید
#1
سیب: اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدان‌ها و فلاون‌هاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل می‌بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می‌کند.
توت فرنگی: بالاترین قدرت اکسیدان‌ها را در میان اکثر میوه‌ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.
[عکس: he243.jpg]
پرتقال: مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می‌گیرد، کلسترول را کم می‌کند، از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگ‌های موجود در بدن را از بین می‌برد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.
هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی است چرا که از 92% آب تشکیل شده است، همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک می‌کند.
همچنین اصلی‌ترین منبع لیکوپین است که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است، دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند.
عنبه (انبه): بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند، این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشم‌ها مفید می‌باشد.
در آخر این مطلب را هم به یاد داشته باشید که نوشیدن آب سرد بعد از غذا مساوی با ابتلا به سرطان است؛ می‌توانید باور کنید؟
شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده‌اید را سفت می‌کند، روند هضم غذا را کند می‌کند.
زمانی که این رسوب‌ها با اسید واکنش نشان می‌دهند و شکسته می‌شوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب می‌شوند.
این موضوع بسیار سریع موجب چاقی و سپس سرطان می‌شود بنابر این بهتر است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید .
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
ممنون
بعضیاشو نمیدونستم
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
[عکس: 1258_1.jpeg]
هسته به برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.روغن به، برای جلوگیری از عرق کردن، سرگیجه، وزوز گوش و تقویت معده و کبد و قلب بسیار مفید است.آب به درمانگر خون ریزی ، تهوع و استفراغ غیر ارادی ،سردرد و از بین برنده تشنگی می باشد.

علاوه بر میوه به، دانه و برگ‌های این گیاه هم خواص درمانی دارند. و برای درمان سرفه، آنمی، مشکلات گوارشی، بیماری‌های قلبی، دیابت و … استفاده می‌شوند.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید خواستگاه اکثر میوه‌های پاییزی برخی کشورهای جنوبی اروپا و کشورهای جنوب غربی آسیا مانند ایران، سوریه، لبنان، پاکستان و … می‌باشد. زیرا اقلیم و آب و هوای این کشورها به گونه‌ای است که میوه‌های پاییزی در چنین کشورهایی به خوبی بارور می‌شوند و رشد می‌کنند و این میوه‌ها در سایر کشورها به عنوان میوه‌های کمیاب و استثنایی شناخته می‌شوند. از آن جمله می‌توان به میوه به اشاره نمود. لازم به ذکر است خواص بی‌نظیر این میوه در احادیث متعدد هم بیان شده است و از آن به عنوان یکی از میوه‌های بهشتی یاد کرده‌اند.
این گیاه بی‌نظیر نه تنها میوه‌ای پرخاصیت دارد، بلکه دانه‌ها و برگ‌های این گیاه نیز دارای خواص درمانی شگفت‌آوری می‌باشند. در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با خواص میوه، دانه و برگ‌های به آشنا کنیم.
میوه به سرشار از مواد مغذی
میوه به در شکل نرسیده به رنگ سبز می‌باشد که پرزهای طوسی رنگی آن را پوشانده است. با رسیده شدن به، این میوه به رنگ زرد متمایل می‌شود. درخت به در بسیاری از ملل دنیا به عنوان سمبل باروری، عشق و زندگی شناخته شده است. میوه، دانه و برگ‌های به از زمان‌های بسیار دور به عنوان دارو استفاده می‌شده است. وقتی به پخته می‌شود، نرم و شیرین می‌گردد. این میوه برای تهیه مربا، مارمالاد، پودینگ و … بسیار کاربرد دارد و این مربا برای تسکین مشکلات روده‌ای استفاده می‌شود.
هر100 گرم از میوه به 57 کالری انرژی دارد. همچنین سرشار از فروکتوز، گلوکز، پکتین، لمون، مالیک اسید، نمک پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی، فسفر، مس، کلر، سولفور، کاروتن، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 می‌باشد. این میوه دارای پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و … نیز است.
درمان آنمی با میوه به
یکی از مهم‌ترین ترکیبات موجود در به ویتامین C می‌باشد، که نقش کلیدی در سلامت ذهنی و فیزیکی دارد. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است و از تولید رادیکال‌های آزاد توسط چربی‌های غیراشباع جلوگیری می‌کند. همچنین وجود ویتامین C در رژیم غذایی باعث افزایش جذب آهن از مواد غذایی می‌شود؛ در نتیجه از کم خونی‌هایی که به علت کمبود آهن به وجود می‌آیند، جلوگیری می‌نماید.
دانه به و اثرات آرام‌بخشی
دانه به دارای آمیگدالین یا همان ویتامین B17 است. که اثرات ضد سرطانی دارد. البته در مصرف آن باید جانب احتیاط را رعایت کرد و از مصرف بیش از حد آن خودداری نمود؛ زیرا مقادیر زیادی از آمیگدالین سمی می‌باشد. دانه‌های به سرشار از تانن، شکر، پکتین، مالیک اسید، آمیگدالین و … می‌باشند. دمنوش تهیه‌شده از این دانه‌ها خاصیت آرام‌بخشی دارد. بی‌خوابی را درمان می‌کند و تنش‌های عصبی و تنفس نامناسب را تسکین می‌بخشد. همچنین پکتین موجود در این دانه‌ها برای درمان جراحات، سوختگی‌ها، سرفه، گلودرد و سایر مشکلات تنفسی کاربرد دارد.
درمان سرفه با دانه به
دانه‌های خشک‌شده به برای درمان گلودرد و تسکین سرفه بسیار کارآمد می‌باشد. این دانه‌ها را در آب حل کنید و به عنوان داروی سرفه استفاده نمایید. این درمان بالأخص برای کودکان بسیار مفید است زیرا صد در صد بدون الکل می‌باشد. دانه‌های این گیاه برای درمان پنومونی، سرماخوردگی، سرفه، آسم و بیماری‌های تنفسی استفاده می‌شود. برای این منظور لازم است تا دانه‌های به را در آب بجوشانید و سپس مصرف نمایید.
مشکلات گوارشی و برگ‌های به
پودری که از برگ‌های به استخراج می‌شود، مشکلات مرتبط با دستگاه گوارش مانند اسهال، یبوست، سوءهاضمه و … را کاهش می‌دهد. البته میوه به در حالت پخته به همراه عسل و کمی سرکه باعث افزایش فعالیت دستگاه گوارش می‌شود. ترکیبات پکتینی موجود در این میوه باعث بهبود بیماری‌های روده‌ای می‌شوند. برگ‌های به همچنین باعث تقویت معده و کبد می‌گردن د.
برگ به و بیماری‌های کرونر قلبی
مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد مصرف عصاره برگ به بر نمایه‌های بیوشیمیایی مرتبط با بیماری‌های کرونر قلبی تأثیر می‌گذارد. همچنین میوه و دانه به که سرشار از پکتین می‌باشند، برای سیستم قلبی عروقی مناسب هستند و علاوه بر کاهش کلسترول خون، به کاهش فشار خون نیز کمک می‌کنند. همچنین از ایجاد لخته‌های خونی پیشگیری می‌نمایند.
اثرات درمانی دیگر
1. میوه به باعث بهبود اشتها می‌شود. همچنین خون‌رسانی و تغذیه قلب را تسهیل می‌نماید.
2. میوه به برای تسکین التهاب ارگان‌های داخلی مانند رحم بسیار مناسب است.
3. میوه، دانه و برگ‌های به برای بهبود بیماری‌های دستگاه ادراری پیشنهاد می‌شوند.
4. برای افراد دیابتی که می‌خواهند سطح قند خون خود را کاهش دهند، مصرف دمنوش به با تمام ضمایم به صورت میوه، دانه و برگ‌های به، 3 بار در روز توصیه می‌شود.
5. این میوه همچنین برای بیماری‌های پوستی و ناراحتی‌های چشمی مناسب می‌باشد.
6. برگ به همچنین برای تقویت موها و کدر کردن رنگ آن‌ها در صورت استفاده موضعی بر روی موها، پیشنهاد مناسبی است.
طرز استفاده
1. برگ‌ها را به مدت 15 دقیقه در آب در حال جوش بخیسانید و سپس آن را از صافی رد کنید. آنگاه آن را میل نمایید. این برگ‌ها در آب جوش مایعی قرمز رنگ ایجاد می‌کنند که به رنگ چای بسیار شبیه می‌باشد، در نتیجه می‌توانید از این برگ‌ها به عنوان جایگزین چای سیاه استفاده کنید.
2. برای درمان کولیت می‌توانید 10 گرم از دانه‌ها و برگ به را شب قبل از خواب در یک لیوان آب سرد بخیسانید. صبح هنگام این محلول آماده است و می‌توانید 3 الی 4 بار در روز از آن مصرف کنید.
3. می‌توانید میوه به را به صورت نازکی خشک کنید و سپس آن را در آسیاب به صورت پودر دربیاورید. و در هنگام لزوم از این پودرها دمنوش تهیه نمایید.
تداخل با داروها
داروهایی که از طریق دهان مصرف می‌شوند با به تداخل دارند. زیرا به دارای فیبر محلولی به نام موسیلاژ است. موسیلاژ باعث کاهش جذب داروها می‌شود. مصرف همزمان به و دارو باعث کاهش اثربخشی دارو می‌شود. برای جلوگیری از این مسئله به را حداقل با یک ساعت فاصله از غذا مصرف کنید.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4

[عکس: papaya1.jpg]
دکتر سلام – پاپایا



در مقایسه با سایر میوه ها، برای قلب و عروق و روده بزرگ خاصیت درمانی دارد
در تمام طول سال دردسترس است در هند
بسیاری از خانواده ها در حیاط خود درخت پاپایا دارند اکنون ببینیم چرا
پاپایا میوه ارزشمندی است؟
فواید این میوه را باهم می خوانیم:





ویتامین A


اگر دچار کمبود ویتامین A هستید، پاپایا
سرشار از ویتامین A، کلسیم است و منبع خوبی از پتاسیم است.




افزایش سوخت و ساز بدن



اگر می خواهید بدن سوخت و ساز بیشتری داشته باشد، پاپایا بخورید آن حاوی ویتامین B در شکل اسید فولیک، ویتامین B-6، ویتامین B-1 و ریبوفلاوین است.




مشکلات صورت



اگر غذا را بخوبی نمی توانید هضم دهید، سعی کنید این میوه را در رژیم غذایی خود بگنجانید
تا از یبوست جلوگیری شود وبه هضم غذ ا کمک میکند



مواد غذایی که فاقد الیاف



پاپا فیبر زیادی دارد و روده هار ابکار می ندازد و برای مشکلات روده بسیار خوبست




رژیم غذایی کاهش وزن



اگر رژیم غذایی کاهش وزن دارید پاپایا ر کم کالری و سرشار از مواد مغذی است.
و علاوه بر ان هضم دهنده خوبی است و به همین علت باعث می شود پاپایا لاغر کن ن ده شود



تهوع اور


اگر حالت تهوع دارید یک تکه پاپایا ب آن را کاهش میدهد این احساس اگر
حامله هستید، باید برای خ وردن این میوه با پزشک مشورت کنید
[align=RIGHT] [align=RIGHT]

[عکس: sickness.jpg]

آرتروز، پوکی استخوان


اگر شما از آرتروز، پوکی استخوان رنج می برید، و یا دچار درد هستید، پاپایا می تواند درد شدید را کاهش دهد.
خواص ضد التهابی آن شناخته شده است است



درمان سرما خوردگی



اگر ، سیستم ایمنی بدنتان ضعیف شده است.
پاپایا را در رژیم غذایی خود بگنجانید چون با سرماخوردگی و سرفه مقابله میکند.
پاپایا می تواند سیستم ایمنی بدن را به به دلیل ویتامین C افراوان در آن تقویت کند



فواید دانه پاپایا



خواص درمانی دانه پاپایا شناخته شده است.
این دانه ها مانند ژل کوچک دارای خواص ضد باکتری.
از نارسایی کلیه پیشگیری کرده، پاکسازی کبد و دفع سموم.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
کیوی در ابتدا در کشور چین به عمل آمده و در آن کشور به نام دیگری آن را می‌شناخته‌اند، زمانی که کشاورزان نیوزیلند شروع به کشت این میوه و در نهایت صادر کردن آن به سایر کشورها نمودند این میوه به «کیوی» معروف شد. از این میوه به عنوان میوه ملی چین نیز یاد می‌کنند.
گوشت میوه کیوی سبز کمرنگ بوده و دارای دانه‌های سیاه رنگ می‌باشد و از عطر و طعم خاص و فوق‌العاده‌ای برخوردار است.
کیوی: شاهکار خلقت
میوه کیوی سرشار از مواد مغذی معدنی و ویتامین‌ها است. این میوه شامل مقدار قابل توجهی ویتامین A، C و E است. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان حلال در آب است که بدن را از ابتلا به چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان حفظ می‌کند.
ویتامین E نیز تأثیر مشابهی با ویتامین C دارد اما آنتی‌اکسیدان حلال در چربی است، میوه کیوی به دلیل داشتن این دو ویتامین به حفاظت بدن در مقابل «رادیکال‌های آزاد» حفظ می‌کند.
فیبر غذایی موجود در کیوی برای درمان بیماری‌هایی مثل دیابت از طریق کنترل سطح قند خون مفید است. مصرف کیوی همچنین از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می‌کند و مقدار فیبر بالای آن مقدار سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
پزشکان همچنین به بیمارانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، توصیه می‌کنند که روزانه این میوه را مصرف کنند تا شانس دومین سکته قلبی در آنان کاهش یابد.
از دیگر فواید این میوه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
* جلوگیری از ابتلا به بیماری آسم
* جلوگیری از سرفه و خس‌خس گلو به خصوص در کودکان
فواید میوه کیوی
این میوه کوچک و قهوه‌ای رنگ یکی از غنی‌ترین منابع برخی مواد مغذی مورد نیاز بدن می‌باشد. کیوی سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده و میزان ویتامین C موجود در کیوی از پرتقال بیشتر است. این میوه همچنین منبع خوبی از پتاسیم، فیبر و میزان قابل توجهی از ویتامین‌های A و E می‌باشد.
جلوگیری از بیماری‌های تنفسی
از بروز آسم و سایر بیماری‌های تنفسی جلوگیری می‌کند. تحقیقات انجام‌شده در ایتالیا که بر روی ۱۸۰۰۰ نفر از کودکان ۶ تا ۸ سال انجام شد، حاکی از آن است که کیوی دارای اثرات درمانی بر روی بیماری‌های تنفسی می‌باشد. در این تحقیق ثابت شد کودکانی که در هفته ۵ تا ۷ واحد میوه کیوی و مرکبات مصرف می‌کردند ۴۴ درصد کمتر از سایر کودکان (که یک‌بار در هفته کیوی مصرف می‌کردند) دچار خس‌خس سینه می‌شدند.


ویتامین E نیز تأثیر مشابهی با ویتامین C دارد اما آنتی‌اکسیدان حلال در چربی
است، میوه کیوی به دلیل داشتن این دو ویتامین به حفاظت بدن در مقابل «رادیکال‌های آزاد» حفظ می‌کند

سرفه‌های شبانه ۲۷ درصد، تنگی نفس ۳۲ درصد، آبریزش بینی ۲۸ درصد، خس خس شدید ۴۱ درصد و سرفه‌های مزمن تا ۲۵ درصد کاهش یافته بود و همه این موارد در اثر مصرف زیاد مرکبات و کیوی که از ویتامین C بالایی برخوردارند، می‌باشد.
خواص پوست و دانه کیوی
علاوه بر این که گوشت میوه کیوی دارای فواید زیادی می‌باشد، پوست و دانه‌های آن نیز فواید چشمگیر تغذیه‌ای دارند. روغن دانه کیوی حاوی مقادیر زیادی آلفالینولنیک اسید می‌باشد که یک اسید چرب امگا – ۳ است. این اسیدهای چرب نمی‌توانند در بدن ساخته شوند، لذا باید از طریق رژیم غذایی وارد بدن شوند. تحقیقات حاکی از آن است که اسیدآلفالینولنیک می‌تواند در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی مؤثر باشد. پوست میوه کیوی قابل خوردن می‌باشد و حاوی فیبر قابل ملاحظه‌ای است. از آنجایی که مقادیر زیادی از ویتامین در زیر پوست میوه‌ها از جمله کیوی وجود دارد، لذا خوردن کیوی با پوست، در مقایسه با زمانی که پوست آن را می‌گیریم میزان ویتامین C وارد شده به بدن را افزایش می‌دهد.
سلامت دستگاه گوارش
کیوی منبع غنی از فیبر می‌باشد و می‌تواند به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و همچنین در دفع مواد سمی از روده موثر است، در نتیجه از سرطان روده جلوگیری می‌کند. فیبر موجود در کیوی از بروز یبوست جلوگیری می‌کند و در پیشگیری از سایر مشکلات معده و روده مؤثر است.
سلامـت قلـب و عروق
خوردن میوه کیوی هر روز صبح به مثابه آسپرین عمل کرده و در سلامت قلب موثر می‌باشد، زیرا از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. طبق تحقیقات انجام‌شده افرادی که روزانه به مدت ۲۸ روز، ۲ تا ۳ عدد کیوی می‌خوردند از تشکیل لخته در خون آن‌ها به میزان ۱۸ درصد کاسته شده بود و همچنین تری‌گلیسیرید خون آن‌ها تا ۱۵ درصد کاهش یافته بود؛ این امر به نوبه خود سبب کاهش رسوب و تشکیل پلاک در دیواره رگ‌ها شده و در نتیجه، در برابر بیماری‌های قلبی- عروقی بدن را مصون نگه می‌دارد.
نکات مهم
کیوی از جمله میوه‌هایی است که حاوی اگزالات می‌باشد. زیاد شدن این ماده در بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی گردد، لذا افرادی که دارای مشکلات معده و یا مشکلات کیسه صفرا می‌باشند، بهتر است در خوردن کیوی احتیاط نمایند. همچنین افرادی که نسبت به آناناس و خربزه حساسیت دارند باید از خوردن کیوی نیز اجتناب نمایند، زیرا ممکن است نسبت به کیوی هم حساسیت داشته باشند.
فواید تغذیه‌ای بی‌شمار کیوی را نباید نادیده گرفت. خوردن کیوی یکی از راه‌های کمک به حفظ پیشرفت سلامت بدن می‌باشد!
سلامت پوست
کیوی سرشار از ویتامین E است. این ویتامین نوعی آنتی‌اکسیدان بوده که می‌تواند از تخریب سلول‌های پوستی جلوگیری کرده و در نتیجه بر سلامت و بهداشت پوست اثرات مثبت دارد.
سلامت سیستم ایمنی
کیوی به علت داشتن ویتامین C به میزان زیاد و همچنین ترکیبات آنتی‌اکسیدانی فراوان در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.
کیوی و فشار خون
کیوی منبع غنی از یک الکترولیت مهم به نام پتاسیم می‌باشد. پتاسیم با تنظیم کردن مایعات و الکترولیت بدن نقش مهمی در سلامت و فعالیت سلول‌های بدن ایفا می‌کند و با تأثیر بر سدیم اضافی موجود در بدن، به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک موثری می‌نماید.

خوردن میوه کیوی هر روز صبح به مثابه آسپرین عمل کرده و در سلامت قلب موثر می‌باشد، زیرا از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند
نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که خوردن روزانه سه عدد کیوی، فشار خون را کاهش می‌دهد. در این پژوهش از ۵۰ مرد و ۶۸ زن با میانگین سنی ۵۵ سال خواسته شد که به مدت هشت هفته هر روز سه کیوی یا یک سیب بخورند. نتایج این پژوهش نشان داد که تأثیر کیوی در کاهش فشار خونبیشتر از خوردن سیب بود به گونه ای که میانگین فشار خون را به میزان ۳٫۶ میلی متر جیوه نسبت به دیگران کاهش داد.
مبارزه با ناتوانی جنسی در مردان
کیوی حاوی آمینواسیدی به نام «آرژینین» بوده که می‌تواند در درمان ناتوانی جنسی مردان موثر باشد.
اثرات آن بر سلامت جنین
کیوی حاوی ماده ارزشمندی به نام «فولات» می‌باشد که وجود آن برای زنان به ویژه در دوران قبل از بارداری و در دوره بارداری ضروری است. این ماده به رشد سلول‌های خون جنین کمک می‌کند.
کیوی و سلامت چشم
کیوی منبع غنی از لوتئین و زآگزانتین می‌باشد. این ترکیبات به طور طبیعی در چشم انسان وجود دارند. لوتئین از بروز برخی بیماری‌های چشمی از قبیل آب مروارید و آب سیاه پیشگیری می‌کند. زآگزانتین نیز همراه با لوتئین عمل کرده و در سلامت و بهداشت چشم مؤثر می‌باشد. طی تحقیقات انجام شده، خوردن ۳ عدد یا بیشتر میوه کیوی در روز می‌تواند خطر ابتلا به پیرچشمی را که اکثراً در افراد میانسال اتفاق می‌افتد، کاهش دهد.
کیوی و سرطان
میوه کیوی حاوی «فلاوونوئید» و «کاروتنوئیدها» می‌باشد که دارای اثرات آنتی‌اکسیدان هستند. این «فیتونوترینت‌ها» از DNA بدن محافظت کرده و در نتیجه با جلوگیری از آسیب دیدن DNA می‌توانند از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری نمایند.
در نهایت این که
پزشکان به افرادی که از طعم میوه کیوی، تجربه‌ی خوبی ندارند توصیه کرده‌اند که این میوه را به دلیل وجود مواد بسیار مغذی آن مصرف کنند.
اینکه خودت باشی زیباترین و قدرتمند ترین شورشه!
روحی آزاد با قلبی وحشی
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
میوه های زرد رنگ دارای “پتاسیم و پکتین، زیادی هستند لورا فلورس، یک متخصص تغذیه می گوید موز یک منبع خوبی برای منیزیم و ویتامین های C و B6 می باشد. “موز آنتی اکسیدان بالایی دارد ، درخت موز در واقع بلندترین درخت در جهان است.

موز نوعی گیاه گلدار است که به خاطر خوشمزگی و شکل منحنی زردش به خوبی شناخته شده است. بیش از 70 گونه موز وجود دارد که بومی گینه نو و آسیای جنوب شرقی (مالزی، اندونزی، چین و فیلیپین) هستند. اما انواع وحشی موز را می توان در مناطق گرمسیری بارانی یافت.

محبوبیت این میوه رو به افزایش است و به تمام نقاط جهان حمل می شود. موزهای تجاری که در دسترس ما هستند از آمریکای جنوبی (اکوادور، هندوراس، پاناما، گواتمالا …) صادر می شوند. گونه های نادری از موزها قابل مصرفند. بیشتر گونه های موزها حاوی دانه ها و بافت های سختی هستند و خوردنشان خوشایند نیست.

موز مستعد ابتلا به عفونت های قارچی است. بیماری پاناما نوعی قارچ است که تاکنون یکی از محبوب ترین گونه های موز را از بین برده است.

-اندازه موز به گونه اش بستگی دارد. ارتفاع درخت موزی که میوه هایش تجاری و هم اینک در دسترس ما است می تواند به 7.5 متر برسد.

-موز، گیاهی چوبی به نظر می رسد اما در واقع بزرگ ترین گیاه آوندی (غیر چوبی) جهان است.

-برگ های موز بسیار نازک و انعطاف پذیرند. آنها به طور معمول 2.5 متر طول و 60 سانتی متر عرض دارند. برگ موزها در برخی از کشورهای آسیایی برای آماده سازی ظرف های غذاهایی خاص مورد استفاده قرار می گیرند.

-میوه گیاه موز به صورت خوشه ای رشد می کند. هر خوشه «دست» نامیده می شود. هر دست موز از 10 تا 20 موز تشکیل شده است.

-فراوان ترین رنگ پوست موز رنگ زرد است، اما گونه های مشخصی از موز رنگ پوستشان سبز، قرمز، قهوه ای یا بنفش است.

-نام علمی موز، موسا ساپینتوم «Musa sapientum» است. معنی این نام «میوه مردان دانا» است.

-موز چهارمین گیاه پرمصرف جهان است. سه مکان اول را برنج، گندم و ذرت اشغال کرده اند.

-هر سال 100،000 میلیون موز خورده می شود. مردم اوگاندا اولین مصرف کننده موز جهانند. هر اوگاندایی در سال 225 کیلوگرم موز می خورد.

-75٪ موز از آب است. موز یکی از سالم ترین میوه ها است زیرا حاوی مقادیر مطلوب ویتامین های مختلف، مواد معدنی، فیبر و قند است.

-بر اساس برخی از تحقیقات علمی، موز می تواند جلوی حمله قلبی، سکته مغزی و حتی پیشرفت انواع خاصی از سرطان را بگیرد. همچنین ممکن است از افسردگی بکاهد.

-گونه های بسیار متفاوتی از موزها وجود دارد اما طعم گونه های نادری از آنها خوشایند است. گونه کاوندیش گونه ای از موز است که در حال حاضر در سراسر جهان مصرف می شود.

-موز نوع گراس میچل در نیمه اول قرن 20 محبوب بود. متاسفانه، بیماری قارچی باعث انقراض این گونه در جهان شده است.

-موز حاوی ایزوتوپ رادیواکتیو پتاسیم (پتاسیم-40 نامیده می شود) است. خوشبختانه، میزان پتاسیم موز به اندازه ای زیاد نیست که باعث آسیب رسیدن به بدن انسان شود.

-الیاف جدا شده از موز را می توان در ساخت کاغذ و پارچه مورد استفاده قرار داد.

-طول عمر درخت موز به گونه آن بستگی دارد. گونه های تجاری می توانند 25 سال و یا بیشتر زنده بمانند. ریشه های موزهای وحشی خاصی ممکن است چند صد سال عمر کنند.



منبع : http://020.ir
ماهی مـُرده آب میخواهد چه کار ؟!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت [color=#ff0000]جنسی[/color] تا سلامت قلب صنم بانو 5 290 ۱۹-۱۱-۹۹، ۱۱:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: هویدا مهرزاد
  همه‌چیز درباره‌ی فواید شیر مادر صنم بانو 3 263 ۰۹-۱۱-۹۹، ۱۲:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  هسته این میوه لذیذ کشنده است sadaf 0 188 ۰۶-۰۵-۹۸، ۰۱:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: sadaf

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۲۰-۰۴-۹۶, ۰۶:۴۸ ب.ظ)، d.ali (۲۰-۰۴-۹۶, ۰۶:۳۴ ب.ظ)، "فاطیما79" (۲۰-۰۴-۹۶, ۰۶:۴۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان