امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با مدل‌های مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید
#1
وب‌سایت روزیاتو - فروغ بیداری: سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین اسنک هایی محسوب می شود که در طول تاریخ وجود داشته و همیشه هم مورد توجه مردم بوده است. این اسنک های ترد و برشته وقتی با نمک در روغن زیاد سرخ می شوند، به قدری عالی به نظر خواهند رسید که می توان به جای غذای اصلی فقط آنها را میل کرده و لذت هم برد.

اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که سیب زمینی را سرخ می کنند، گونه های دیگری نیز وجود دارد که شاید بد نباشد با آنها آشنا شوید.
سیب زمینی سرخ کرده درشت
[عکس: 1066325_630.jpg]
برای تهیه این مدل، سیب زمینی ها را به صورت کاملا درشت و ضخیم خلال کرده و سپس سرخ می کنند. این سیب زمینی ها بیشتر شبیه مدل پخته شده هستند تا سرخ شده و ترد و کرانچی بودن سیب زمینی های خلال ریز را هم ندارند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
سیب زمینی سرخ کرده دالبری
[عکس: 1066326_490.jpg]
این سیب زمینی ها فقط ظاهر زیبایی داشته و با سیب زمینی سرخ کرده معمولی فرقی ندارند.
سیب زمینی سرخ کرده با پنیر چیلی
[عکس: 1066327_435.jpg]
 اگر هوس اسنک تند و آتشین کرده باشید، یکی از بهترین گزینه ها، سیب زمینی سرخ کرده با سس چیلی و پنیر است که ترکیب بسیار خوبی به شمار می رود.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
سیب زمینی سرخ کرده در کنار استیک
[عکس: 1066328_420.jpg]
این سیب زمینی ها چندان ترد نیستند و وقتی با آب استیک مخلوط می شوند، طعم تازه ای به خود می گیرند.
پوتین
[عکس: 1066329_983.jpg]
نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست می کنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو می کنند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
نوارهای باریک سیب زمینی
[عکس: 1066330_987.jpg]
سیب زمینی های Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ می شوند یکی دیگر از اسنک هایی است که با سیب زمینی تهیه می شود.
سیب زمینی سرخ کرده معمولی
[عکس: 1066331_615.jpg]
خلال های باریک و نمکین که همه مردم به آن علاقه ویژه ای دارند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی
[عکس: 1066332_854.jpg]
خلال های ترد و کریسپی که با دیپ و سس مایونز و اغلب درون قیف های کاغذی سرو می شود.
خلال های سرخ شده قارچ ترافل (دنبلان)
[عکس: 1066333_557.jpg]
برای خوش طعم کردن این خلال های خوشمزه از نمک و سیر استفاده می کنند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
سیب زمینی شیرین سرخ کرده
[عکس: 1066334_955.jpg]
سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالم تر از سیب زمینی معمولی نیز هست.
سیب زمینی سرخ کرده وافلی
[عکس: 1066335_387.jpg]
با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیشتری روی آن ریخته و از طعمش بیشتر لذت ببرید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
سیب زمینی سرخ کرده فنری
[عکس: 1066336_111.jpg]
با استفاده از ابزار ویژه، سیب زمینی را به صورت فنری برش داده و آن را سرخ می کنند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
وای گشنم شد xcvl
عشق آن است،که یوسف بخورد شلاقی،
       درد تا مغزه سرُ جانِ زلیخا برود!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 221 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۴-۱۲-۹۶, ۰۸:۴۹ ب.ظ)، ایانا (۱۸-۱۲-۹۶, ۰۹:۴۶ ب.ظ)، ♥هستی♥ (۱۴-۱۲-۹۶, ۰۸:۴۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان