۱۲-۱۱-۹۱، ۰۶:۴۰ ب.ظ
وقتی پوست نارنگی رو میگیرید یه لایه پوست سفید زیرش هست که هیچ مزهای هم نداره ولی بعضیا اونو میکنن و بعد میوه رو میخورن. بهتره این کار رو نکنید، چون همون سفیدی بیرنگ کلی ویتامین داره و به هضم غذا هم کمک میکنه و یه تقویت کننده خوب معده است.
تصویر زیر چند نکته مهم در مورد نارنگی که دونستنش در زندگی روزمره به شما کمک می کند را نشان می دهد .
آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...