۱۳-۱۲-۹۹، ۱۲:۱۳ ب.ظ
امروز بهتون بهترین ادویهها برای ترکیب شدن با مرغ رو معرفی میکنم که بیشترش توی آشپزخونه تون پیدا میشه و میتونید به سلیقهی خودتون کم و زیادش کنید و مرغ رو به بهترین نحو مزهدار کنید.
وبسایت دونفره - معصومه رجایی: اگه بخوایم همیشه مرغ رو یک جور طبخ کنیم احتمالا خسته کننده اس، همچنین طبخ مرغ بدون ادویه برای بیشتر آدمها خیلی مطبوع نیست. امروز بهتون بهترین ادویهها برای ترکیب شدن با مرغ رو معرفی میکنم که بیشترش توی آشپزخونه تون پیدا میشه و میتونید به سلیقهی خودتون کم و زیادش کنید و مرغ رو به بهترین نحو مزه دار کنید. این ادویهها برای سبزیجات و غذاهای دریایی هم مناسب هستن.
چطور مرغ رو مزهدار و طبخ کنیم؟
بهترین روش مزه دار کردن مرغ اینه که برای چند ساعت مرغ به همراه ادویهها و طعم دهندهها استراحت کنه، ولی اینکه بخوایم مرغ رو چطور مزه دار کنیم به روش طبخ مورد نظرمون هم ربط داره.
مزه دار کردن مرغ میتونه روشهای مختلفی داشته باشه. مثلا ادویهها رو با یک مادهتر مثل آب لیمو یا ماست که اسیدی هم هستن ترکیب کنیم و مرغ رو بهش آغشته کنیم یا اینکه ادویهها رو به صورت خشک به سطح مرغ آغشته کنیم. هر کدوم از این روشها میتونن برای نوعی از طبخ مثل پخت در فر یا کباب کردن یا سرخ کردن مرغ مناسب باشه.
چطور مرغ رو مزهدار و طبخ کنیم؟
بهترین روش مزه دار کردن مرغ اینه که برای چند ساعت مرغ به همراه ادویهها و طعم دهندهها استراحت کنه، ولی اینکه بخوایم مرغ رو چطور مزه دار کنیم به روش طبخ مورد نظرمون هم ربط داره.
مزه دار کردن مرغ میتونه روشهای مختلفی داشته باشه. مثلا ادویهها رو با یک مادهتر مثل آب لیمو یا ماست که اسیدی هم هستن ترکیب کنیم و مرغ رو بهش آغشته کنیم یا اینکه ادویهها رو به صورت خشک به سطح مرغ آغشته کنیم. هر کدوم از این روشها میتونن برای نوعی از طبخ مثل پخت در فر یا کباب کردن یا سرخ کردن مرغ مناسب باشه.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...