امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیمارستان‌های تهران چند ساله‌اند؟
#1
Brick 
تاریخ انتشار : سه شنبه, 19 دی 1396 08:39


  
[عکس: 9610-47t2026.jpg]



رییس اداره اورژانس بیمارستان‌های وزارت بهداشت درباره میزان آمادگی بیمارستان‌های تهران جهت ارایه خدمت در زمان بحران توضیح داد.


دکتر حسن واعظی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه یک‌سوم بیمارستان‌های تهران مربوط به بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی بوده و تحت پوشش مستقیم وزارت بهداشت قرار دارند، گفت: در دولت یازدهم بارها بحث افزایش ایمنی سازه‌ای و غیرسازه‌ای بیمارستان‌ها در زمان بحران بویژه برای زلزله در تهران مطرح شد و خوشبختانه در بیمارستان‌هایی که از سال ۹۳ در طی اجرای طرح تحول نظام سلامت ساخته شده، بحث ایمنی سازه‌ای بسیار مورد تاکید بوده و در ساخت آنها از مهندسین با درجه بالا استفاده شده است. بنابراین استانداردهای مورد نظر وزارت بهداشت و وزارت مسکن و شهرسازی برای ایمنی سازه‌ای مدنظر قرار گرفته است.
 
بیمارستان‌های فرسوده‌ای که خطر آفرینند
رییس اداره اورژانس بیمارستان‌های وزارت بهداشت با بیان اینکه متوسط عمر بیمارستان‌های استان تهران بالای ۲۵ سال است، افزود: قاعدتا این بیمارستان‌های فرسوده می‌توانند در زمان زلزله خطراتی داشته باشند.
 
وی ادامه داد: البته در چهار سال اخیر عمده بیمارستان‌های ما درگیر بحث مقام‌سازی سازه‌ای نیز بوده‌اند و در بسیاری از بخش‌ها از جمله کلینیک‌های بیمارستانی، بخش‌های ویژه، بخش‌های زنان و... عمدتا سازه‌های نو و جدیدی ایجاد شده است.
 
کمبود تخت بیمارستانی در تهران جدی است
واعظی با بیان اینکه بحث کمبود تخت بیمارستانی در استان تهران به طور کلی جدی است و این موضوع باید مورد تاکید دولت و حوزه حاکمیت باشد، گفت: خوشبختانه در بحث آمادگی در برابر بلایا مانورهای متعددی برگزار شده است. از طرفی سازمان‌های امدادگر تلاش می‌کنند تا میزان آمادگی خود و نیروهای درمانی را افزایش دهند.
 
وی درباره برنامه افزایش ظرفیت اورژانس‌ها نیز گفت: بحث آمادگی برای افزایش ظرفیت پذیرش اورژانس‌ها نیز در گذشته مطرح شد، در چند سال اخیر هم مورد تاکید وزارت بهداشت بوده و تیم‌های اجرایی ما هم در وزارت بهداشت به آن می‌پردازند.
 

منبع: بیتوته
‌
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation مدارس تهران فردا هم تعطیل اعلام شد v.a.y 3 670 ۱۵-۰۶-۵، ۰۴:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Liro
  پسماندسوزی از عوامل آلودگی هوای تهران صنم بانو 1 259 ۰۸-۰۶-۵، ۰۲:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Liro
  حتی کیهان هم از جریمه‌های قانون حجاب خجالت می‌کشد! صنم بانو 0 273 ۲۵-۰۹-۳، ۰۹:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۹-۱۰-۹۶, ۱۲:۱۶ ب.ظ)، دخترشب (۲۰-۱۰-۹۶, ۱۲:۳۳ ق.ظ)، taranomi (۱۹-۱۰-۹۶, ۰۱:۱۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان