۱۱-۰۶-۹۲، ۰۴:۱۰ ب.ظ
با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.
مواد لازم :
خرما 200 گرم گردو 30 گرم بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت پودر نارگیل به مقدار لازم گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین مواد لازم :
طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .
و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.
بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.
و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.
و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.