امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترامپ: به ماسک نیاز ندارم اما دوستش دارم!
ایسنا: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا امروز جمعه گفت که به ایلان ماسک، کارآفرین و رئیس وزارت کارآیی دولت آمریکا (DOGE) «نیازی» ندارد، اما واقعا او را «دوست دارد».

[عکس: 63359159.jpg]

ترامپ در دیدار با اعضای دولتش گفت: «من برای هیچ چیزی به ایلان نیاز ندارم جز اینکه او را دوست دارم».
ترامپ افزود: ماسک کار خارق‌العاده‌ای انجام داده است، اما با او به درستی رفتار نشده است.
وضعیت ماسک در دولت فدرال مدت‌هاست که نامشخص است، زیرا DOGE تحت فرمان او ماهیت مشورتی دارد، در حالی که کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، او را به عنوان یک «کارمند ویژه دولت» توصیف کرده است.
رسانه‌های ایالات متحده گزارش داده‌اند که برخی از اعضای کابینه از این واقعیت که ماسک، نه انتخاب شده و نه تایید سنا را دارد و مدام دستورالعمل‌هایی را برای کارمندان بخش‌های مختلف صادر می‌کند، ناامید شده‌اند.
در هفته‌های اخیر، چندین وسیله نقلیه ساخته شده توسط تسلا، سازنده خودروهای الکتریکی ماسک، در سراسر ایالات متحده هدف قرار گرفتند، چیزی که کارآفرین و همچنین دادستان کل ایالات متحده، «پاملا باندی» آن را «تروریسم داخلی» توصیف کردند. در ماه مارس، ترامپ برای نشان دادن حمایت از ماسک، یک خودروی تسلا خرید.
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
پاسخ
سپاس شده توسط: