امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی اجیل
#1
مواد لازم

بادام پوست كنده: 200 گرم

فندق: 200 گرم

پسته: 200 گرم

مغز گردو: 200 گرم

سركه، نمك و تخم گشنيز: به ميزان لازم

[عکس: 387898_776.jpg]
طرز تهیه

همه آجيل‌ها را از يك ساعت قبل در آب گذاشته و خيس مي‌كنيم، سپس آنها را از آب خارج كرده، مرتب مي‌چينيم و در هر رديف لابه‌لاي آنها را كمي تخم گشنيز و نمك اضافه كرده و در پايان سركه را روي مواد مي‌ريزيم، به طوري كه تمام مواد را پوشش دهد. اين ترشي بسيار لذيذ است و پس از چهار تا پنج روز قابل استفاده مي‌شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
آقا چقدر ترشی های عجیب غریب داریم ماgggaaah
[عکس: 60206296981884050397.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue ترشی انبه arom 3 248 ۱۴-۰۷-۰، ۰۸:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه ترشی پیاز؛ روشی سریع و آسان صنم بانو 0 81 ۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه ترشی سالادی؛ خوشمزه و پرخاصیت صنم بانو 0 93 ۱۰-۱۰-۹۹، ۰۶:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان