امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی انبه
#1
Tongue 
به نام خدا


مواد لازم:
  • انبه سفت و سبز 2 عدد
  • کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
  • عصاره تمرهندی 1 لیوان
  • روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
  • سیر 2 حبه
  • سرکه 1 لیوان
  • زردچوبه به میزان لازم
  • تخم گشنیز به میزان لازم
  • سیاهدانه به میزار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم


پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
طرز تهیه ترشی انبه"


این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذارید.
تا کاملا آب آن کشیده شده و به غلظت کافی برسد ناگفته نماند بجای گوجه از کنسرو گوجه هم می توانید استفاده کنید،سپس مراحل بعدی کار را انجام می دهیم در این بخش  انبه ها را حسابی بشویید و با پوست کن پوست آن ها را بکنید.
بعد در اندازه های کوچک خرد کنید بهتر است انبه ها سبزتر و سفت باشد تا ترشی خوشمزه تری داشته باشیم.
تا اینجای کار انبه های خرد شده و  گوجه های پخته شده را آماده کرده و کنار گذاشته ایم ، در مرحله بعد تمر هندی را در قابلمه دیگری ریخته و روی حرارت میگذاریم و همزمان تخم گشنیزی که داشتیم  و کمی زردچوبه و سیاهدانه و نمک را همچنین به آن اضافه کرده و هم می زنیم
یک لیوان سرکه ای را که از قبل داشتیم روی مواد میریزیم تا حرارت ببینند و بعد انبه هایی را که در اندازه های کوچک خرد کرده ایم درون قابلمه ی تمر هندی میریزیم تا به مدت پنج دقیقه درون آن حرارت ببیند تا کمی نرم شود.
به محض اینکه مشاهده کردیم مواد در حال جوشیدن است در مرحله بعد گوجه هایی را که آب آن را گرفته ایم و غلیظ شده است به مواد آماده شده اضافه می کنیم یک تا دو دقیقه بعد از افزودن گوجه حرارت را خاموش می کنیم.


پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
دلیل اینکه بعد از دو دقیقه شعله گاز را خاموش میکنیم این است که نباید انبه ها له شوند،
سپس سیر های ریز شده را به موادمان اضافه مکنیم.


در نهایت ترشی ما آماده ریختن در شیشه ها است ولی قبل از آن بهتر است یک استکان یا نصف استکان روغن را به آن اضافه کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم،بهتر است این ترشی به مدت دو هفته تا یک ماه در یخچال بماند تا کاملا رسیده شود و بعد مصرف شود.


می دونید خواص انبه چیه ؟
  • انبه مقدار زیادی فیبر و آب را شامل می باشد ، که به پیشگیری از ابتلا به یبوست  کمک کرده و سبب دفع صحیح می شود ، که در این صورت دستگاه گوارش سالم تری خواهید داشت.
  • انبه از ویتامین های فراوانی برخوردار هست که در سلامت وکاهش بیماری ها قلبی و عروقی بسیار موثر می باشد.


پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
[عکس: -انبه-خوشمزه_lzf.jpg]


[عکس: -انبه_m0i4.jpg]


پاسخ
سپاس شده توسط: نويد ، نويد ، نويد ، نويد ، نويد


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه ترشی پیاز؛ روشی سریع و آسان صنم بانو 0 73 ۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه ترشی سالادی؛ خوشمزه و پرخاصیت صنم بانو 0 90 ۱۰-۱۰-۹۹، ۰۶:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه ترشی کامکوات hadis hpf 0 147 ۰۱-۰۳-۹۹، ۰۸:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: hadis hpf

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
نويد (۱۵-۰۷-۰, ۰۵:۰۴ ق.ظ)، arom (۲۷-۰۷-۰, ۱۰:۵۷ ق.ظ)، mobina2020 (۲۵-۰۷-۰, ۱۰:۳۴ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان