۲۸-۰۲-۹۴، ۰۶:۳۱ ب.ظ
اب نبات چو.ب انجیری گاترین
خلال دندان کاغذ رنگی
تلق شیرینی
ابتدا یک عدد از شیرینی را درون چوب انجیری قرار میدهیم برای محکم تر شدن کار از خلال دندان استفاده مینماییم
و گلبرگ ها را کمک خلال دندان به چوب انجیری و مرکز گل وصل مینماییم سپس کاررا درون یک تکه سلفن پلاستیکی قرار داده و با کمک روبان می بندیم
بعد به وسیله گاترین کار را کامل مینماییم
سپس درون یک گلدان اسفتج قرار داده و گل ها را به ان وصل می نماییم
و دیگر آسمان را نخواهی دید...