امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصاویر اعتراض به «اسم واقعی» در فیسبوک
#1
Exclamation 

94/4/10

برترین ها: بار دیگر غول شبکه‌های اجتماعی اینترنت، آماج حملات کاربران این سرزمین دیجیتالی قرار گرفت. این بار، گروه‌های اجتماعی و نهادهای غیر دولتی، تظاهرات مسالمت آمیزی را در برابر سیاست تشخیص هویت فیس بوک که کاربران را به استفاده از نام واقعی، ترغیب و مجبور می‌کند، به راه انداختند.

[عکس: 573743_615.jpg]
(تظاهر کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که رویان نوشته شده بود: شرم بر فیس بوک)

به گزارش برترین ها؛ تظاهرات گروه‌های حامی حریم خصوصی و کاربران شبکه‌های اجتماعی اینترنت که اخیراً برگزار شد،، شاهد اعتراض گسترده حامیان فیس بوک بازان، از سیاست "نام واقعی" در شبکه اجتماعی فیس بوک بود که گویا، علاوه بر این عده، شمار زیادی از کاربران فیس‌بوک در سراسر جهان نیز، از این سیاست، دل خوشی ندارند.

گروه‌هایی مانند Drag queens، و کاربرانی که اسامی آن ها بر اساس نام‌های اصیل آمریکایی (Native American Names) می‌باشد، از مهم‌ترین حاضران در این تظاهرات سراسری در سانفرانسیسکو آمریکا را تشکیل می‌دادند. رسانه‌ها از حضور بیش از 2 هزار نفر از معترضان به سیاست فیس بوک، در این رژه بزرگ خبر دادند که با استقبال گسترده برخی از شهروندان امریکایی نیز همراه شد.

اگر چه تظاهرات امسال بر علیه سیاست‌های فیس بوک بر پا شده بود، اما فیس بوک تا کنون، هیچ واکنشی به این تظاهرات که مستقیماً سیاست‌های تشخیص هویتی اون را هدف قرار داده، نشان نداده است. در این تظاهرات، بیش از 70 مرد که لباس‌های زنانه بر تن داشتند، پلاکاردهایی به رنگ سفید و زرشکی در دست داشتند که بر رویان‌ها نوشته شده بود: Shame on Facebook " شرم بر فیس بوک ". نام کمپین این افراد شرکت کننده در تظاهرات، My Name is. یا "اسم من این هست" می‌باشد.

یکی از شرکت کنندگان در این تظاهرات که خود را Miss Hot Mess می‌نامید، به رسانه‌ها گفته است که هدف از برپایی این تظاهرات، اعلام مخالفت با سیاست‌های فیس‌بوک در حوزه حریم خصوصی کاربران می‌باشد تا به این شبکه اعلام کنیم که این رویه را باید کنار بگذارد.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی، همانند میلیون‌ها نفر از کاربران شبکه فیس‌بوک، از سیاست اسم واقعی فیس بوک، گله‌مند هستند. بر اساس این سایت، همه کاربران فیس بوک می‌بایست از اسم واقعی و هویت اصلی خود د راین سرزمین دیجیتالی یک میلیارد نفری استفاده کند. در صورتی که فیس بوک متوجه شود که کاربران، از اسامی غیر واقعی استفاده می‌کنند، حساب کاربری آنان را مسدود می‌کند.

اخیرا، با رواج زورگیری مجازی یا cyberbullying، شمار کاربرانی که حساب‌های کاربری گروه‌ها یا افرادی که اسامی غیر واقعی را در نام گذاری اکانت خود استفاده می‌کنند، و سیاست تشخیص هویت و اسم واقعی authentic identity این شبکه را رعایت نمی‌کنند، به این شبکه گزارش می‌دهند و فیس‌بوک، با کم‌ترین سطح بررسی، این کانت‌ها را مسدود می‌کند. فیس بوک، یکی از مهم‌ترین دلایل خود را به تداوم سیاست اسم واقعی، جلوگیری از سو استفاده‌های احتمالی از اسامی و هویت افراد و حتی موضوع زورگیری مجازی می‌داند. شرکت کنندگان در رژه امسال علیه سیاست‌های فیس بوک، در اکتبر سال گذشته میلادی نیز، چنین تظاهراتی بر پا کرده بودند که با عذرخواهی فیس بوک مواجه شد و این شبکه اعلام کرد که فیس بوک، کاربران را ملزم به استفاده از "نام واقعی" خود نمی‌کند و روش‌های زیادی را برای اعلام هویت واقعی کاربران، در اختیاران ها قرار می‌دهد. اما، به دلیل عدم اعمال چنین گفتاری در عمل از سوی مسئولان فیس بوک، اعتراض مشابهی در آوریل سال جاری میلادی برگزار شد.

[عکس: 573744_564.jpg]
(تظاهرات کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که نوشته بود: گزارش دهی اسم‌های جعلی باید متوقف شود)

بسیاری از شرکت کنندگان در این راهپیمایی، از فیس بوک خواسته‌اند که گزینه مربوط به report a fake name که در واقع گزارش دهی درباره اسامی جعلی می‌باشد را از بخش تنظیمات سایت، حذف کند تا افراد، نتوانند بر اساس دلخواه و غرض‌های شخصی و گروهی، نسبت به گزارش‌های خلاف به فیس بوک اقدام کنند.

کاربران از فیس بوک خواسته‌اند تا روش‌های آسان تر و راحت تری را برای تبادل اطلاعات و ارتباطات کاربران با بخش حقوقی این شبکه فراهم کنند. در آوریل سال جاری، بیش از 2 هزار نفر از طریق یک کمپین اعتراضی آنلاین، از فیس بوک خواستند تا این گزینه را از شبکه خود حذف کند، اما تا کنون موفق نبوده‌اند. چند هفته پیش بیش از 70 نفر از حامیان حریم خصوصی و فعالان شبکه‌های اجتماعی، رو بروی دفتر مرکز فیس‌بوک در Menlo Park اجتماع کردند و نسبت به سیاست‌های اسم واقعی این سایت، اعتراض کردند.

با وجود تمامی این اعتراض‌ها که به نظرمی رسد هر روز، ابعاد تازه ای به خود می‌گیرد، فیس بوک هیچ تغییری در سیاست‌های حریم خصوصی و حقوقی خود نشان نداده است. برخی از فعالان اجتماعی فضای سایبر، فیس‌بوک را تهدید کرده‌اند که از طریق دادگاه فدرال امریکا، از این شرکت و سیاست‌های حریم خصوصی‌اش شکایت خواهند کرد.

جولیان آسانژ، مؤسس ویکی لیکس و یکی از بزرگ‌ترین افشاگران سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی امریکا در چند سال اخیر، در مصاحبه خود با شبکه تلویزیونی راشا تودی روسیه، فیس بوک را تنفر آمیز ترین ابزار جاسوسی جهان دانسته است که در اختیار سازمان‌های جاسوسی غربی قرار دارد.

[عکس: 573745_363.jpg]

ادوارد اسنودن، جدیدترین افشاگر مسائل اطلاعاتی دولت امریکا نیز، بارها از فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی برای نقض حریم خصوصی کاربران اینترنت، انتقاد کرده است.

دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تصاویر متفاوت از زاکانی در نماز عید فطر صنم بانو 2 34 ۰۴-۰۲-۳، ۰۴:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: igetvapes
  خلاقیت متفاوت یک هموطن در انتخاب اسم مغازه صنم بانو 0 22 ۲۲-۰۱-۳، ۱۲:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  جدیدترین تصاویر از تنها توله‌یوز «ایران» صنم بانو 1 179 ۰۶-۰۳-۱، ۰۵:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
v.a.y (۱۰-۰۴-۹۴, ۱۱:۳۹ ق.ظ)، ****Dayan**** (۱۰-۰۴-۹۴, ۱۱:۵۸ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان