۰۱-۰۱-۰، ۰۶:۱۶ ب.ظ
یکی از جذابیتهای عید نوروز، سفر به مکانهای مختلف و خرید سوغات خوشمزهی مخصوص هر شهر است. در این مطلب طرز تهیه چند سوغات پرطرفدار شهرهای مختلف را برایتان آوردهایم تا خودتان به راحتی بتوانید در منزل تهیه کنید.
برترینها: یکی از جذابیتهای عید نوروز، سفر به مکانهای مختلف و خرید سوغات خوشمزهی مخصوص هر شهر است. در این مطلب طرز تهیه چند سوغات پرطرفدار شهرهای مختلف را برایتان آوردهایم تا خودتان به راحتی بتوانید در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید.
فتیر اراکی
مواد لازم
طرز تهیه
۱. همهی مواد را به غیر از مواد روی نان با هم مخلوط و خوب ورز میدهیم.
۲. یک نایلون روی خمیر میکشیم و میگذاریم یک ساعت استراحت کند.
۳. بعد یک گلوله کوچک به اندازه ۵۰گرم جدا میکنیم. بهطوری که وقتی آن را پهن میکنیم به اندازه کف دست شود.
۴. بعد مواد روی نان، (تخم مرغ زعفران و گلاب) را با هم مخلوط میکنیم.
۵. فتیرهای پهن شده را روی سینی فر میگذاریم و از مخلوط تخممرغ روی نان با فرچه میکشیم و کنجد و خرفه میپاشیم.
۶. سینی فر را طبقه وسط فر از قبل گرم شده میگذاریم و با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه میپزیم. حتما چک کنید تا فتیرهای شما نسوزد.
فتیر اراکی
مواد لازم
- ۷۵۰ گرم آرد
- ۳۰۰ میلی لیتر شیر
- ۳۰۰ گرم شکر
- ۱۰۰ گرم روغن مایع
- ۱/۲ ق چ مایه خمیر فوری
- ۲ عدد تخم مرغ برای روی فتیر
- خرفه و کنجد هم برای روی نان
- ۱/۲ ق چ بکینگ پودر
- زعفران غلیظ دم شده برای روی نان
- ۲ ق غ گلاب برای روی نان
طرز تهیه
۱. همهی مواد را به غیر از مواد روی نان با هم مخلوط و خوب ورز میدهیم.
۲. یک نایلون روی خمیر میکشیم و میگذاریم یک ساعت استراحت کند.
۳. بعد یک گلوله کوچک به اندازه ۵۰گرم جدا میکنیم. بهطوری که وقتی آن را پهن میکنیم به اندازه کف دست شود.
۴. بعد مواد روی نان، (تخم مرغ زعفران و گلاب) را با هم مخلوط میکنیم.
۵. فتیرهای پهن شده را روی سینی فر میگذاریم و از مخلوط تخممرغ روی نان با فرچه میکشیم و کنجد و خرفه میپاشیم.
۶. سینی فر را طبقه وسط فر از قبل گرم شده میگذاریم و با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه میپزیم. حتما چک کنید تا فتیرهای شما نسوزد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !