۳۰-۰۶-۹۶، ۱۰:۲۰ ب.ظ
تکنیکهای برتر برای پخت بهتر برنج قهوهای
هر چه سطح قابلمه یا تابه شما بزرگتر باشد، بهتر است.
دقت کنید که این ظرف حتماً در دار باشد.
برای یک پیمانه برنج قهوهای، معمولاً دو و نیم پیمانه آب یا عصاره لازم است. (البته به نوع و اندازه برنج هم بستگی دارد، معمولاً روی بستهبندی آنها نوشته شده که برای پخت به چه مقدار آب نیاز دارند.)
برنج را به همراه آب (یا عصاره مرغ/سبزیجات/گوشت و ...)در قابلمه بریزید و مخلوط را به جوش بیاورید.
در قابلمه بسته باشد و حرارت را کم کنید تا زمانیکه بیشتر آب، جذب شده باشد.حدوداً ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول میکشد که این برنج بپزد. وقتی آب آن کامل جذب شد و شعله را خاموش کردید، در قابلمه را باز نکنید و اجازه دهید ۵ دقیقه با در بسته در قابلمه بماند.
سپس با چنگال آنرا زیر و رو کنید.این مقدار برنج و آب، نهایتاً به شما سه پیمانه برنج قهوهای پخته میدهد که ۱۰۹ کالری، ۲۳ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر دارد.
هر چه سطح قابلمه یا تابه شما بزرگتر باشد، بهتر است.
دقت کنید که این ظرف حتماً در دار باشد.
برای یک پیمانه برنج قهوهای، معمولاً دو و نیم پیمانه آب یا عصاره لازم است. (البته به نوع و اندازه برنج هم بستگی دارد، معمولاً روی بستهبندی آنها نوشته شده که برای پخت به چه مقدار آب نیاز دارند.)
برنج را به همراه آب (یا عصاره مرغ/سبزیجات/گوشت و ...)در قابلمه بریزید و مخلوط را به جوش بیاورید.
در قابلمه بسته باشد و حرارت را کم کنید تا زمانیکه بیشتر آب، جذب شده باشد.حدوداً ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول میکشد که این برنج بپزد. وقتی آب آن کامل جذب شد و شعله را خاموش کردید، در قابلمه را باز نکنید و اجازه دهید ۵ دقیقه با در بسته در قابلمه بماند.
سپس با چنگال آنرا زیر و رو کنید.این مقدار برنج و آب، نهایتاً به شما سه پیمانه برنج قهوهای پخته میدهد که ۱۰۹ کالری، ۲۳ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر دارد.
و خدایی که در این نزدیکیست..!