امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حدود 27 هزار سند استاندارد ملی در کشور تدوین شده است
#1
به گزارش خبرنگار ایرنا، 'علی اباذری' روز دوشنبه در همایش استانداردسازی و تدوین استانداردهای ملی در رشت؛ با اشاره به پیشینه استاندارد در ایران افزود: استاندارد در کشور موضوع دیرپا و پرسابقه ای است و گرچه متاسفانه هرچه زمان جلوتر آمده؛ سرعت رشد و پیشرفتی که در گذشته داشتیم، از دست داده ایم.

وی اضافه کرد: به طور نمونه طرح فاضلاب که حدود یکصد و 50 سال پیش در دنیا اجرا شده، در بنای تخت جمشید در بیش از دو هزار و 500 سال پیش اجرا شده که این امر، نشان دهنده خرد ایرانی در بکارگیری استانداردها بوده است.

معاون سازمان ملی استاندارد هر دخل و تصرف بدون استاندارد در طبیعت، آب و زمین را موجب آسیب واردشدن به بخش مختلف دانست و تصریح کرد: متاسفانه امروزه استفاده نابجا از طبیعت، بیانگر این است که از استانداردها فاصله گرفتیم.

وی خاطرنشان کرد: مقوله استاندارد دیگر اختیاری نیست بلکه اجبار است و به ناچار در اقتصاد برای ارائه محصولاتمان به بازارهای بین المللی، باید از ظرفیت استاندارد استفاده کنیم.

اباذری تاکید کرد: سازمان ملی استاندارد تلاش می کند ظرفیت سازی های لازم را در این ارتباط انجام دهد.

وی تصریح کرد: سالانه 350 هزار مورد آزمایش استانداردسازی، 500 هزار مورد پایش باسکول و ترازو، بیش از 60 هزار مورد آزمون نازل سوخت و 10 هزار مورد در ارتباط با مجاری طلا و مصنوعات در کشور انجام می شود.



** اخذ مجوز برای شناسایی بیشتر کارشناسان استاندارد

معاون سازمان ملی استاندارد رویکرد این سازمان را استفاده و مشارکت بیشتر از بخش خصوصی در مسوولیت های این نهاد عنوان و بیان کرد: عزم این سازمان برای برونسپاری امور به بخش خصوصی جدی است و برای استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی باید این بخش توان علمی خود را افزایش دهد.

اباذری با تاکید بر ضرورت رعایت استاندارد برای همه محصولات داخلی (کالا و استاندارد) اظهار داشت: این موضوع، به معنای آن است که شمار بسیاری استاندارد باید تدوین شود و در این مسیر، امانتداری و حفظ اطلاعات مربوط به واحدها و ارائه نکردن اطلاعات به رقیبان اهمیت بسیاری دارد.

وی گفت: در همین راستا، از دولت مجوزی اخذ شده که مدیران کنترل کیفیت واحدها، به عنوان کارشناسان استاندارد شناخته شوند.

اباذری اضافه کرد: پیش از این، فقط اساتیدی که درجه استاد تمامی داشتند، کارشناس استاندارد شناخته می شدند اما اکنون از دانشیاران دانشگاه ها نیز به عنوان کارشناسان استاندارد استفاده می کنیم.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان نیز در این همایش گفت: استاندارد، زیرساخت و مبنای توسعه است و امروز استانداردها اقتضای ورود اقتصاد کشور به بازارهای جهانی هستند.

'محمدعلی یوسفی' افزود: استانداردسازی دانش، می تواند تبدیل به ثروت شود از این رو، باید برای رونق کار در استانداردسازی تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 446 پروانه استاندارد برای واحدهای تولیدی و خدماتی استان گیلان صادر شده است.

همایش استانداردسازی و تدوین استانداردهای ملی بمنظور اطلاع رسانی در مورد تدوین و استانداردسازی برای واحدهای صنعتی، آموزشی، بازرسی و کارشناسان مربوطه در رشت برگزار شد.
منبع:شهرخبر
داستان کوتاه:
رمان (درحال تایپ):
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مهم اینه که خوب اجرا بشه
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  این چینیِ از رده خارج را قرار است به ایرانی‌ها بفروشند صنم بانو 0 1,173 ۱۸-۰۲-۲، ۰۳:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خودرو‌های آمریکایی در جاده‌های کشور؟! صنم بانو 1 255 ۱۳-۰۹-۰، ۱۱:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  راغفر: گروهی برای براندازی کشور برنامه دارند صنم بانو 0 188 ۳۰-۰۵-۰، ۰۳:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان