امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حسرت های موسیقی | همه جوانمرگ های مشهور موسیقی
#1
Rainbow 

روزنامه هفت صبح: جامعه موسیقی ایران از روز جمعه در اندوه از دست دادن خواننده جوان پاپ، مرتضی پاشایی فرو رفته است. پاشایی هنوز جوان بود و راه طولانی داشت. یکی از نوشته هایی که بعد از مرگش خواندم خیلی خوب به این موضوع اشاره کرده بود: «از رفتن یک آدم اونم در سن 30 سالگی ناراحت شدم. میدونید تو این سن و سال دیگه به کسی نمیشه گفت «خام»، خامی مال قبل تره، مال ایام 20 سالگیه، از طرفی نمیشه بهش گفت سن«پختگی».

[عکس: 395129_475.jpg]

پختگی مال 40 سالگیه. مال وقتیه که فرو رفتن زهر روزگار رو در لابلای نفس کشیدن هات احساس کرده باشی و بعد بتونی پادزهرش رو بسازی و از خم مشکلات دربیای. مال وقتیه که در کوزه آدم سازی جامعه مرد شده باشی. 30 سالگی و روزگارش زمانیه که میخوای به سمت آرزوهات حرکت کنی. مال وقتیه که از ایام جوانی درس گرفته باشی و تجربه هات رو بذاری کنار حرکت های جدید در زندگی. 30 سالگی و ایامش زمان امتحان و آزمایش های جدی زندگیه.»

مرتضی پاشایی تنها چهره موسیقی کشور نبود که قبل از رسیدن به کهنسالی از دنیا رفت؛ متاسفانه فهرست بلندبالایی است.

نیما وارسته

معمولا آهنگسازها و تنظیم کننده ها به شهرت خوانندگان نیستند اما نیما وارسته تقریبا یک استثنا به شمار می رفت. شاید به خاطر اینکه در همه آهنگ هایی که ساخت و تنظیم کرد مهر خودش را بر جا گذاشت. شاید هم به خاطر همکاری مداوم با برخی از ستارگان موسیقی پاپ مثل بنیامین بهادری بود.

[عکس: 395130_570.jpg]

برای مردم همیشه نام بنیامین و نیما وارسته کنار هم می آمد. وارسته از اوایل دهه 80 به صورت جدی و مداوم کار آهنگسازی و تنظیم را شروع کرد. او امسال در 35 سالگی به دلیل ایست قلبی در استخر درگذشت.

ناصر عبداللهی

مرگ او هم جامعه موسیقی را خیلی تحت تاثیر قرار داد. هنوز هم خیلی از خوانندگان جوان در آهنگ ها و آلبوم هایشان به عبداللهی ادای احترام می کنند. او جزو نسل اول خوانندگان پاپ بعد از انقلاب بود. متولد سال 1349 در بندرعباس. از اواسط دهه 70 به صورت حرفه ای کار موسیقی را که از کودکی به آن علاقه داشت دنبال کرد. در بیشتر آهنگ هایش از ترانه های محمد علی بهمنی استفاده می کرد که مشوق اصلی عبداللهی هم بود.

[عکس: 395131_650.jpg]

ناصر عبداللهی در سوم آذر ماه 1385 در بندرعباس به دلایل نامشخصی بی هوش شد و به کما رفت. او پس از گذراندن 27 روز در کما سرانجام در بیمارستان هاشمی نژاد تهران در روز 29 آذر 1385 و در سن 36 سالگی درگذشت.

سال ها بعد باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یک کاربر شبکه اجتماعی گزارشی منتشر کرد که ناصر عبداللهی به خاطر اجرای قطعه «یا فاطمه» توسط وهابی ها و افراطیون مورد ضرب و شتم قرار گرفته و همین ماجرا باعث به کما رفتن و مرگ او شده است.

داریوش رفیعی

شگفت انگیز است؛ این خواننده خوش صدا فقط 31 سال عمرکرد و بیش از 100 قطعه موسیقی از او به یادگار مانده که بیش از نیمی از آنها در خاطره جمعی مردم ایران باقی مانده است.

[عکس: 395132_471.jpg]

«به سوی تو»، «گلنار» و «سلسله موی دوست» و خیلی از قطعات دیگر مردم را یاد رفیعی می اندازند. رفیعی متولد بم بود و بعد از آمدن به تهران با مجید وفادار آشنا شد و قطعاتی مانند «زهره» حاصل این آشنایی است.

او در اوج شهرت بر اثر تزریق آمپول آلوده، به کزاز مبتلا شد و در نهایت در بیمارستان هزار تختخوابی تهران (بیمارستان امام خمینی) در روز دوم بهمن 1337 درگذشت.

فرهاد مهراد و فریدون فروغی

فوت فرهاد مهراد در 59 سالگی و فریدون فروغی در 61 سالگی هم جزو مرگ های غیرمترقبه موسیقی ایران بود

[عکس: 395133_604.jpg]

افشین مقدم


حسین آهنیان مقدم مشهور به افشین مقدم فعالیتش را قبل از انقلاب شروع کرد و مشهورترین آهنگش هم «زمستون» بود. افشین سال 1355 در سن 31 سالگی بر اثر تصادف در جاده آمل از دنیا رفت.

[عکس: 395134_514.jpg]

آلبوم «زمستون» او پس از انقلاب به تکثیر و پخش مجدد رسید. این آلبوم گزیده ای از کارهای افشین مقدم است. ترانه «گل افشین» با صدای کیوان (یار قدیمی افشین) که به یاد افشین بعد از مرگش روی ملودی «زمستون» خوانده است، در این آلبوم به گزیده آهنگ های این خواننده اضافه شده بود.

مازیار

عبدالرضا کیانی نژاد را همه با نام هنری اش، مازیار می شناسند. مازیار بعد از انقلاب در ایران ماند و چند تک آهنگ از او که معروف ترین شان «شهید» نام داشت، منتشر شد.

[عکس: 395135_223.jpg]

این خواننده پاپ سال 1376 در سن 45 سالگی در اثر سکته قلبی و مغزی از دنیا رفت. اواسط دهه 70 و پیش از مرگش، آلبوم «گل گندم» دوباره مجوز انتشار پیدا کرد اما درگیری هایی که انتشار این آلبوم با تهیه کننده برایش به دنبال داشت و حاشیه های مربوط به توقیف آن فشار زیادی روی مازیار وارد کرد.

بعد از مرگ مرگ مازیار، اواخر سال 84 آلبوم «ماهیگر» او با مجوز وزارت ارشاد وارد بازار موسیقی شد. رادیو هم گاهی در مناسبت هایی سراغ آهنگ های مازیار می رود.
دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
اخییییی بعضی ادم ها یاد اوری مرگشون حتی بعد از سالها هم درد ناکهzapsaaggggt
برادری به تعداد نیست به وفاست
یوسف یازده برادر داشت و
حسین یک عباس.....
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
خوبه كه اثارشون باعث ميشه هيچوقت از يادها نرن mara روحشون شاد mara
[url=http://s2.server-dl.asia/mr-reese/single/july/week1/Lindsey%20Stirling%20-%20The%20Arena%20-%20MP3%20128.mp3][/url]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیوگرافی حمیدرضا قربانی ( هنرمند موسیقی ) + جزئیات Shabnam66 0 48 ۰۲-۰۲-۳، ۰۴:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Shabnam66
  اسفندیار منفرد‌زاده؛ عالیجنابِ موسیقی پاپ صنم بانو 2 356 ۲۴-۱۲-۹۹، ۰۱:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سهراب پورناظری؛ آهنگ‌ساز جوان و خوش‌آتیه‌ی موسیقی ایران ملکه برفی 0 218 ۱۲-۰۹-۹۸، ۰۱:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: ملکه برفی

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان