امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاگینه خرما
#1
[عکس: k1378472732.jpg]
برترین ها: مواد لازم:
  • آرد: 4 قاشق سوپ‌خوری
  • بیكینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • ماست: 4 قاشق سوپ‌‌خوری
  • وانیل: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر قند: 2 قاشق سوپ‌خوری
    روش تهیه:
    1 - تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرفی بریزید و وانیل را به آن اضافه كنید و با همزن بزنید، سپس ماست را اضافه كرده و به زدن ادامه دهید.
    2 - بیكینگ‌پودر، پودر قند و آرد را اضافه كرده، دوباره هم بزنید.

    3 - مایه به دست آمده را در ظرف مناسب چرب شده بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط به مدت 15 تا 25 دقیقه قرار دهید در حدی كه روی خاگینه بسته شود.
    4 - خاگینه را درون سلفون یا كاغذ روغنی قرار دهید تا خشك نشده و راحت‌تر پیچیده شود. باید همان‌طور كه گرم است آن را رول كنید تا ترك نخورد.
    5 - هسته خرما را گرفته خرد كرده و با مغز گردو، پودر هل و دارچین مخلوط كنید. روی سطح خاگینه پهن كنید و دوباره آن را رول كنید.

    6 - تمام مواد شربت را با هم مخلوط كرده، روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بگیرد. سپس شربت داغ را روی خاگینه سرد ریخته و سرو كنید.
    مواد میانی:
    • خرمای هسته گرفته و خرد شده: 2 پیمانه
    • گردوی خرد شده: یك پیمانه دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری پودر هل: به مقدار لازم
    مواد شربت:
    • شكر: 2 پیمانه
    • آب: یك پیمانه
    • زعفران: به مقدار لازم
چقَـבر پــَـر می ڪِشَـב دلـَـــمـ
بـﮧ هــَـــوآی تـُـو
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه صنم بانو 1 74 ۲۴-۰۱-۰، ۰۸:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کاسه های خرما وگردو مخصوص ماه رمضان raha22 0 225 ۰۷-۰۴-۹۴، ۰۸:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: raha22
  طرز تهیه دسر خانگی با خرما لیلی 2 435 ۳۰-۰۱-۹۳، ۰۷:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sadaf

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان