امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر پیتزا را خودتان در خانه درست کنید
#1
مهم‌ترین قسمت هر پیتزا، اما خمیر آن است. درست است که خمیر‌های آماده در همه سوپر مارکت‌ها هست، اما نقدی که به آن‌ها وارد است این است که این خمیر‌های آماده خشک است و لطافت کافی را ندارد.
ایرنا زندگی: مهم‌تری قسمت هر پیتزا، اما خمیر آن است. درست است که خمیر‌های آماده در همه سوپر مارکت‌ها هست، اما نقدی که به آن‌ها وارد است این است که این خمیر‌های آماده خشک است و لطافت کافی را ندارد. امروز در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک خمیر عالی برای پیتزا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
  • آرد سفید: یک پیمانه
  • روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آب ولرم نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه
[عکس: 2510251_796.jpg]

طرز تهیه:

۱. پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
۲. آرد الک شده را با خمیر مایه و نمک و روغن زیتون و شکر مخلوط می‌کنیم و وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن می‌کنیم تا خمیر نرم شود.
۳. سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد می‌ریزیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم و دوباره ورز می‌دهیم. چندین بار این کار را تکرار کنید تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.
۴. سپس مقداری روغن را در یک ظرف می‌ریزیم و با قلمو همه قسمت‌های آن را چرب می‌کنیم و خمیر را داخلش می‌گذاریم. روی ظرف را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.
۵. پس از دو ساعت خمیر شما حجیم می‌شود. حالا خمیر را به هر مقداری که می‌خواهید روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.

​​​​​[عکس: 2510498_584.jpg]
 
 
دنیا...
سوت پایان را بزن
صداقت من حریف دروغ این زمانه نمی شود
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
فوت و فن‌ها:
۱. خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.
۲. هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود، لطفات بیشتری خواهد داشت.
۳. تمام ظرفی را که می‌خواهید خمیر در آن استراحت کند، خوب چرب کنید.
۴. شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر می‌شود.
 
 
دنیا...
سوت پایان را بزن
صداقت من حریف دروغ این زمانه نمی شود
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل صنم بانو 3 22 ۰۱-۰۲-۰، ۰۴:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این غذاهای ایرانی را در ترکیه هم پیدا می‌کنید! صنم بانو 5 32 ۲۹-۰۱-۰، ۱۰:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 8 ۲۹-۰۱-۰، ۱۰:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۰-۱۰-۹۹, ۰۵:۲۳ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان