امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص بادام
#1
داراي روغني مفيد جهت : سرفه هاي عصبي ، برونشيت حاد ، حبس ادرار ، فلج كليوي ، دردهاي زايمان ، دل پيچه كودكان، مخلوط با شربت هاي ديگر مصرف دارد .

بادام زميني : تحقيقات و بررسي هاي متعدد نشان داده اند، چربي بادام زميني و كره بادام زميني براي انسان مفيد است.
طي يك مطالعه در يكي از دانشگاه هاي آمريكا، اثرات رژيم غذايي حاوي بادام زميني و كره آن در كاهش كلسترول خون، با ميانگين رژيم غذايي آمريكايي ها مقايسه شد. نتايج نشان داد كه خطر بيماري هاي قلبي با مصرف متناوب و مكرر بادام زميني( هر بار به مقدار كم) كاهش مي يابد.

اثرات رژيم غذايي داراي بادام زميني
1- كاهش كل كلسترول و LDL كلسترول ( كلسترول بد)
2- حفظ و نگهداري HDL كلسترول ( كلسترول خوب)
3- كاهش تري گليسيريد

همچنين داراي مقدار زيادي چربي غير اشباع است. بادام زميني و كره آن، منبع خوب و با صرفه اي از پروتئين هستند و بيشتر ويتامين ها و املاحي را كه به سختي بدست مي آيند، تامين مي كنند كه اين ويتامين ها و املاح شامل اسيد فوليك، ويتامين E ، مس، سلنيوم، منيزيم، روي و همچنين رنگدانه هاي گياهي و فيبر خوراكي مي باشند.
نكته: يك واحد بادام زميني معادل 2 قاشق غذاخوري بادام زميني است كه تقريباً به اندازه انگشت شست شما است.
بادام زميني منبع بسيار خوبي از پتاسيم- اسيد فوليك- نياسين- اسيد پانتوتنيك- فسفر- منيزيم- روي و ويتامين B1 مي باشد. كره بادام زميني منبع ويتامين B6 - اسيد فوليك- فسفر- منيزيم- روي و پتاسيم است و نيز منبع بسيار خوب و عالي نياسين مي باشد.
وقتي توصيه مي شود افراد بايستي دريافت چربي خود را بصورت متعادل تنظيم كنند به اين معنا نيست كه بايستي چربي را از رژيم غذايي خود حذف كنند. طبق توصيه هاي تغذيه اي تا 30 درصد انرژي غذا را مي توان از چربي ها بدست آورد و اين مقدار مناسبي است . البته نوع چربي كه اين 30 درصد را تشكيل مي دهد، خيلي مهم است.
چربي موجود در بادام زميني و كره آن:
- چربي غير اشباع پلي ( چربي خوب )
- چربي اشباع ( چربي بد )
- چربي غير اشباع مونو ( چربي خوب )
85 درصد چربي بادام زميني، چربي غير اشباع (خوب) است. (50 درصد چربي هاي غيراشباع مونو و 35 درصد چربي هاي غيراشباع پلي )
چربي هاي غيراشباع، كلسترول خون را پائين مي آورند و از اين طريق در سلامت قلب مؤثرند. 15 درصد چربي بادام زميني و كره آن، چربي اشباع ( بد) است. بادام زميني و كره آن، چربي هاي ترانس ندارند. چربي هاي اشباع و ترانس، هر دو باعث افزايش كلسترول خون ميشوند. بادام زميني و كره آن كلسترول ندارند.
[عکس: 85875505027359354516.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
یکی از استفاده های بادام زمینی ،
تو قیمه هست که بجای لپه از خلال
بادام استفاده میشه و اگه اشتباه نکنم
از غذاهای سنتی قزوینی هاست که خیلی هم
خوشمزه هست!
mara
"مهربانی" مهمترین اصل "انسانیت" است .
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خواص عجیب و غریب آب پیاز که خبر ندارید صنم بانو 0 54 ۱۱-۰۲-۳، ۰۵:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خواص بی‌شمار هندوانه؛ ویاگرای طبیعی و مفید برای پوست صنم بانو 4 372 ۲۴-۰۱-۰، ۱۲:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خواص باورنکردنی شیر و عسل؛ از پاکسازی بدن تا ترمیم مو صنم بانو 3 222 ۱۰-۱۲-۹۹، ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان