امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوردن تخم مرغ و یا گوشت نپخته ممنوع!
#1
[عکس: sunnyside-fried-egg-mould-2.jpg]

گوشت خام و نیم‌پز

حاوی توکسوپلاسما و انواع دیگر باکتری‌ها می باشد همچنین از

خوردن تخم‌مرغ عسلی

یا نیم پزخودداری کنید ،

زيرا مي تواند ناقل بسياري از بيماري هاي موجود در مرغ باشد.






یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: مصرف تخم مرغ نیم پز و یا گوشت نیم پز می‌تواند باعث بروز بیماری‌های گوارشی و اسهال در فرد شود.
دکتر میثم یوسفی در گفت وگو با مجله پزشکی دکتر سلام با بیان اینکه عوامل متعددی در بروز بیماری‌های گوارشی و اسهال موثر است، اظهار کرد: رعایت بهداشت فردی نکته مهمی است که باید در پیشگیری از بیماری‌های عفونی دستگاه گوارش بکار ببریم.
وی ادامه داد: شستن دست‌ها با آب و صابون و ضد عفونی کردن میوه و سبزی‌ها قبل از مصرف، از مواردی به شمار می‌رود که رعایت کردن آن باعث کاهش بروز بیماری اسهال در فرد می‌شود.
یوسفی اظهار کرد: با توجه به اینکه در بسیاری از موارد اسهال‌های عفونی از طریق گوشت و فرآورده‌های گوشتی منتقل می‌شود، رعایت بهداشت گوشت بویژه گوشت مرغ ضروری است.
این متخصص عفونی افزود: خانم‌ها حتما باید نکاتی همچون شستن گوشت قبل از مصرف، جدا کردن گوشت‌های خام از پخته شده و سایر مواد غذایی پخته شده و همچنین جدا کردن مواد غذایی پخته شده با سایر مواد غذایی خام را مورد توجه قرار دهند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیه کرد: مواد غذایی پخته شده را باید در یخچال نگهداری کرد و برای استفاده از مواد غذایی پخته شده که در بیرون از یخچال نگهداری می شوند قبل از استفاده باید غذا را گرم کرد.
یوسفی بیان کرد: بیماری‌های عفونی گوارشی در تابستان افزایش چشمگیری پیدا می‌کند که مهمترین دلیل آن دمای هواست.
وی ادامه داد: دمای هوا به عوامل عفونی ایجاد کننده بیماری‌های گوارشی اجازه می‌دهد تکثیر مناسبت‌تری داشته باشند و در محیط خارج بیشتر رشد کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: همه عوامل ایجاد کننده بیماری‌های گوارشی، عفونی نیستند اما شایع ترین آنها، بیماری‌های عفونی است.
این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: بیماری‌های گوارشی عفونی محصور و محدود به فصل تابستان نیستند و در سایر فصول نیز می توانند اتفاق بیفتند کما اینکه در بعضی از طیف‌ها و گروه‌های سنی مانند کودکان ممکن است در طول سال 7 تا 9 بار بیماری‌های عفونی را شاهد باشیم.
یوسفی خاطرنشان کرد: افزایش و ارتقاء سطح بهداشت جامعه باعث می شود که این بیماری ها نیز کاهش یابد.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: اسهال عفونی، اسهال‌های حاد هستند که کمتر از 14 روز طول می‌کشند و به دلیل عوامل عفونی شامل ویروس‌ها، باکتری‌ها، انگل ها و یا حتی بعضی از قارچ‌ها بروز می‌کنند.
وی احساس ضعف و بی حالی، خستگی و بدن درد را از علائم اولیه اسهال‌های عفونی عنوان کرد.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  با خوردن این مواد از کرونا در امان باشیم صنم بانو 0 76 ۱۲-۱۰-۹۹، ۰۷:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Rainbow گیاهخواری بدون مصرف تخم‎مرغ و لبنیات عارضه دارد صنم بانو 3 220 ۲۹-۱۰-۹۶، ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Brick خوردن "جو دوسر" در صبحانه راهی برای مقابله با آرتروز صنم بانو 0 129 ۲۶-۱۰-۹۶، ۰۶:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان