امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورشت آلو مسما
#1
Tongue 
[عکس: rbi9esgbn48ruu89fkg7nsi39f4at5vgRN0S1uhGPtXwlMEg.jpg]




موادلازم:

 
مرغ                                                        ۴ تکه
برگه قیسی برای هر نفر                                ۲-۳ عدد
آلو سیاه برای هر نفر                                    ۲-۳ عدد
پیاز متوسط                                                ۲ عدد
شکر                                                     ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ساییده شده                                    ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی                                     ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه                             به مقدار لازم
روغن                                                   به مقدار لازم


پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
طرز تهیه

برای پخت خورش مرغ و آلو بخارا و یا تهیه خورش آلو مسما، ۳ قاشق روغن سرخ کردنی در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید طوری که رویه آن طلایی شود. مرغ را بدون روغن بردارید و کنار بگذارید. پیاز را خرد کرده و در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد.
۲
آلو خیسانده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بچرخانید. بهتر است هسته آلو را گرفته باشید. زردچوبه و زعفران حل شده ورب گوجه را دراندکی آب داغ را با اندکی نمک وفلفل به او و پیاز داغ اضافه کنید ویک چرخ بدهید دو لیوان آب بریزید و به جوش بیاورید.
۳
مرغ سرخ شده را در قابلمه بگذارید، شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد تا به روغن بنشیند.
۴
این خورش باید کم آب و روغن دار باشد اگر در پایان پخت خورش مرغ و آلو آب زیاد داشت، درب قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی زیاد کنید تا مرغ به روغن بیافتد. اگر آلو بخارا که استفاده می کنید ترش بود و از طعم ترش در خورش خوشتان نمی آبد مقدار کمی شکر بریزید.
۵
اگر آلو بخارا که استفاده می کنید ترش بود و از طعم ترش در خورش خوشتان نمی آبد مقدار کمی شکر بریزید.
۶
درِ ظرف را بگذارید تا خورش کاملاً جا بیفتد.


پاسخ
سپاس شده توسط: mahdi942 ، mahdi942 ، mahdi942 ، mahdi942 ، mahdi942 ، mahdi942


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue خورشت خلال بادام arom 2 370 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  فوت و فن‌های تهیه خورشت قرمه‌سبزی صنم بانو 3 108 ۰۲-۰۱-۰، ۰۶:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه خورشت چغرتمه؛ غذای اصیل شمالی صنم بانو 0 88 ۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
arom (۰۹-۰۹-۲, ۰۹:۴۸ ب.ظ)، mahdi942 (۱۹-۰۸-۰, ۱۰:۵۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان