امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش آلوچه ماهی
#1
مواد اولیه :برای 4 نفر
آلوچه1پیمانه (برقانی) رب گوجه فرنگی1قاشق غذاخوری شكر2قاشق غذاخوری رب انار2قاشق غذاخوری نمكبه میزان لازم فلفلبه میزان لازم زردچوبهبه میزان لازم پیاز[عکس: 65.png]1عدد روغنبه میزان لازم ماهی200گرم (فیله شده و بدون استخوان) آببه میزان لازم آردبه میزان لازم سیر[عکس: 94.png]به میزان لازم فلفلبه میزان لازم دارچینبه میزان لازم


[عکس: 3326]
طرز تهیه:

ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید.پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند. ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید. در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشت، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.


نكات:

1)اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.
2)بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار كنید.
3)در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده كرد.
4)در صورت تمایل شكر را از مواد اولیه حذف كرده و به خورش ابلیمو اضافه كنید.

منبع سایت سوران
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش مرغ ا[color=#ff0000]فشار[/color] ی؛ طعمی که از یادتان نمی‌رود صنم بانو 2 155 ۱۰-۰۲-۰، ۰۸:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کتلت تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه صنم بانو 1 119 ۰۵-۰۲-۰، ۰۸:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان