۲۰-۰۹-۹۳، ۰۷:۱۲ ب.ظ
مواد اولیه :برای 4 نفر
آلوچه1پیمانه (برقانی) رب گوجه فرنگی1قاشق غذاخوری شكر2قاشق غذاخوری رب انار2قاشق غذاخوری نمكبه میزان لازم فلفلبه میزان لازم زردچوبهبه میزان لازم پیاز1عدد روغنبه میزان لازم ماهی200گرم (فیله شده و بدون استخوان) آببه میزان لازم آردبه میزان لازم سیربه میزان لازم فلفلبه میزان لازم دارچینبه میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید.پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند. ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید. در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشت، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.
نكات:
1)اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.
2)بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار كنید.
3)در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده كرد.
4)در صورت تمایل شكر را از مواد اولیه حذف كرده و به خورش ابلیمو اضافه كنید.
منبع سایت سوران
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت