امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش بامیه با میگو
#1
خورش بامیه با میگو


[عکس: 411804_397.jpg]
چی لازم دارم؟


  • میگو: به میزان دلخواه
  • سیب‌زمینی: دو عدد متوسط که هشت تکه شده باشد
  • سیر: دو حبه
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • بامیه: به میزان دلخواه
  • رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • نمک، ادویه کاری و روغن: به میزان لازم

چطور بپزم؟


1.اول از همه پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه روی اجاق گاز همراه یک قاشق غذاخوری روغن سرخ می‌کنیم. بعد از اینکه کمی سرخ شد، سیر رنده‌شده را اضافه می‌کنیم.


2. کمی بعد میگو را در ظرف می‌ریزیم و منتظر می‌شویم میگو همراه سیر سرخ شود، سپس زردچوبه، ادویه و رب گوجه را اضافه می‌کنیم. حالا سیب‌زمینی‌ها را همراه کمی آب در ظرف می‌ریزیم. مقدار آب باید تا حدی باشد که فقط روی سیب‌زمینی‌ها را بپوشاند.


3. در قابلمه را می‌بندیم تا سیب‌زمینی‌ها بپزند. حالا کلاهک بامیه‌ها را جدا می‌کنیم و بعد آنها را در کمی روغن تفت می‌دهیم. در اواخر پخت آنها را به خورش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم در خورش نرم‌تر شوند.


فوت کوزه‌گری


بامیه‌ها را در ظرفی ریخته و حدود 30 دقیقه با آب و نمک بجوشانید، سپس آنها را در صافی ریخته و با آب بشویید. وقتی آب آن خوب گرفته شد آنها را در‌تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا لزجی‌شان کاملا گرفته شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
میگو قبل از استفاده تو لیمو خوابونده بشه عالی میشه
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 180 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش مرغ ا[color=#ff0000]فشار[/color] ی؛ طعمی که از یادتان نمی‌رود صنم بانو 2 147 ۱۰-۰۲-۰، ۰۸:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بامیه؛ پایه‌ثابت سفره‌ی افطار صنم بانو 1 90 ۲۶-۰۱-۰، ۱۱:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان