امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش بامیه و بادنجان
#1
خورش بامیه و بادنجان

[عکس: 411807_698.jpg]
چی لازم دارم؟
  • مرغ تمیزکرده: یک عدد
  • بادنجان قلمی یک اندازه: شش عدد
  • بامیه: 500 گرم
  • پیاز سرخ‌کرده: 250 گرم
  • غوره: 250 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به قدر کافی
  • روغن: 150 گرم
چطور بپزم؟

1. مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و کمی نمک و فلفل می‌گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره‌ بادنجان‌های پوست کنده را چاک می‌دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم، سپس مرغ را خرد می‌کنیم، استخوان های درشت آن را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم.

2. غوره را می‌شوییم وکمی نمک به آن می‌زنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره می‌ریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادنجان‌ها را روی آن می‌چینیم و اجازه می‌دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.

فوت کوزه‌گری

برای گرفتن روغن اضافی بادنجان‌ها را در آبکش فلزی می‌چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می‌دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می‌گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادنجان‌ها ته ظرف باقی می‌ماند.

پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
بادمجون به خاطر خاصیت ضد سرطانیش و مزه خوبش طرفدارای زیادی داره
بامیه هم مزش بد نیست اما ترکیبشون خوب میشه
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 204 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش مرغ ا[color=#ff0000]فشار[/color] ی؛ طعمی که از یادتان نمی‌رود صنم بانو 2 211 ۱۰-۰۲-۰، ۰۸:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بامیه؛ پایه‌ثابت سفره‌ی افطار صنم بانو 1 117 ۲۶-۰۱-۰، ۱۱:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان