۱۹-۰۹-۹۳، ۰۷:۳۶ ب.ظ
خورش بامیه و بادنجان
![[عکس: 411807_698.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/18/411807_698.jpg)
چی لازم دارم؟
1. مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجهفرنگی و کمی نمک و فلفل میگذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره بادنجانهای پوست کنده را چاک میدهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم، سپس مرغ را خرد میکنیم، استخوان های درشت آن را میگیریم و کنار میگذاریم.
2. غوره را میشوییم وکمی نمک به آن میزنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره میریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ میریزیم و میگذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادنجانها را روی آن میچینیم و اجازه میدهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.
فوت کوزهگری
برای گرفتن روغن اضافی بادنجانها را در آبکش فلزی میچینیم و آبکش را در ظرفی قرار میدهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم میگذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادنجانها ته ظرف باقی میماند.
![[عکس: 411807_698.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/18/411807_698.jpg)
- مرغ تمیزکرده: یک عدد
- بادنجان قلمی یک اندازه: شش عدد
- بامیه: 500 گرم
- پیاز سرخکرده: 250 گرم
- غوره: 250 گرم
- رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به قدر کافی
- روغن: 150 گرم
1. مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجهفرنگی و کمی نمک و فلفل میگذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره بادنجانهای پوست کنده را چاک میدهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم، سپس مرغ را خرد میکنیم، استخوان های درشت آن را میگیریم و کنار میگذاریم.
2. غوره را میشوییم وکمی نمک به آن میزنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره میریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ میریزیم و میگذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادنجانها را روی آن میچینیم و اجازه میدهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.
فوت کوزهگری
برای گرفتن روغن اضافی بادنجانها را در آبکش فلزی میچینیم و آبکش را در ظرفی قرار میدهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم میگذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادنجانها ته ظرف باقی میماند.