امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش قزل آلای برزیلی
#1
سایت نیکو: در دستور زیر یک خورش خوشمزه برزیلی با سالمون قزل آلا را به شما آموزش خواهیم داد. آن را برای یک ناهار تهیه کنید و با برنج میل کنید. با استفاده از این دستور، می توانید تنوعی در آشپزی ایجاد کرده و طعم جدیدی را تجربه کنید.


مواد لازم برای چاشنی:


سیر نصف یک سیر کامل ، پوست گرفته و خرد شده
آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
نمک سه چهارم قاشق چای خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین ) یک قاشق غذا خوری
زیره یا پودر آن دو و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک ونیم قاشق چای خوری


خورش قزل آلای برزیلی


مواد لازم دیگر برای غذا :


پیاز کوچک 2 عدد خرد شده
فلفل دلمه بزرگ یک عدد ، تمیز شده و تخم گرفته شده
گشنیز خرد شده 2 فنجان
شیر نارگیل یک پاکت کوچک
نمک وفلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی 2 عدد کوچک
روغن زیتون به مقدار لازم
فیله ماهی سالمون 750 گرم در قطعات 5 سانتی بریده شده


طرز تهیه:


1. ترکیبات چاشنی را با هم مخلوط کنید.


2. تکه های ماهی را به مدت حداقل 2 ساعت در چاشنی قرار دهید تا مزه دار شود.


3. در یک ماهی تابه بزرگ ، کف ماهی تابه را با 2 قاشق روغن زیتون آغشته کنید.


4. پیاز را ورقه ایی برش بزنید و کف ماهی تابه بچینید.


5. برای لایه بعدی ، فلفل دلمه را ورقه ایی برش بزنید و روی لایه پیاز بچینید.


6. سپس گوجه فرنگی ها را ورقه ایی برش زده و روی لایه فلفل بچینید.


7. حالا تکه های ماهی را بعد از 2 ساعت با مواد چاشنی آن در یک لایه بچینید.


8. لایه ها را از ابتدا یعنی از لایه پیاز ها شروع کنید و بعد از لایه گوجه فرنگی ، نمک وفلفل روی آن بپاشید.


9. نیمی از گشنیز های خرد شده را روی لایه گوجه فرنگی بپاشید.


10. شیر نارگیل را روی آن بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید.


11. مواد را روی حرارت به جوش آورید .سپس حرارت را کم کنید.


12. درب ظرف را قرار دهید و 30 دقیقه تا یک ساعت منتظر بمانید تا اینکه سبزیجات کاملا بپزند.


13. زمانی خورش را از روی حرارت بردارید که مواد پخته و کمی آب برای خورش باقی مانده باشد.


14. این خورش را با برنج و باقی گشنیز خرد شده میل کنید و لذت ببرید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 185 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش مرغ ا[color=#ff0000]فشار[/color] ی؛ طعمی که از یادتان نمی‌رود صنم بانو 2 173 ۱۰-۰۲-۰، ۰۸:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه خورش اسپناساک؛ طعمی بی‌نظیر از مازندران صنم بانو 2 93 ۱۷-۰۱-۰، ۱۱:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: