۰۲-۰۶-۹۴، ۰۹:۳۹ ق.ظ
مواد لازم براي 4 نفر
1 کیلو مرغ تکه شده
3 عدد پیاز نگینی خردشده
2 ق س کره نرم شده
300 گرم ذرت پخته
4-3 پیمانه آب مرغ
1 عدد فلفل دلمه ای سبز نگینی خردشده
2 ق س رب گوجه فرنگی
4 /1 پیمانه جعفری ریز شده
1 ق س سس تند
2 ق س روغن
به میزان لازم نمک و فلفل پاپریکا
طرز تهیه:
1. ابتدا تکه های مرغ را با نمک و فلفل پاپریکا طعم دار کنید. روغن و کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و دو طرف آنها را خوب سرخ کنید، سپس مرغ های سرخ شده را از قابلمه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید.
2. حرارت را کم کنید. پیاز را داخل قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید، سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. در این زمان رب را اضافه کنید و حدود 2-1 دقیقه آن را تفت دهید.
3. حالا سس تند را همراه با آب مرغ، ذرت، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد و آب آن غلیظ شود.
4. در انتها جعفری را اضافه کرده، صبر کنید تا با مواد جوش بخورد. بعد از آنکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید. این خورش را می توانید همراه با برنج یا نان سرو کنید.
یه جور دیگه
از کنسرو ذرت هم می توانید استفاده کنید.
نيره اعظم زنجاني