امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خیار تلخ سرطان و دیابت را درمان میکند
#1
خیار تلخ سرطان و دیابت را درمان میکند
[عکس: Marah_oreganus_001.jpg]

با یاری از ژنتیک پیشرفته و طب چینی پژوهشگران توانستند ژنهای مسئول طعم تلخ شدید خیار وحشی را کشف کنند، کاهش طعم تلخ در خیار، کدو تنبل و سایر غذاها

ی مشهور این خانواده آنها را قابل خوردن کرده است اما چنین ترکیباتی دارای توان بالقوه ی درمان سرطان و دیابت هستند. به گفته ی پرفسور
Lucas
شما از خیار وحشی استفاده نمی کنید مگر به عنوان یک مسهل. طعم تلخ خیاروحشی–این خانواده شامل خیار، کدوتنبل، خربزه، هندوانه و کدواست- به دلیل ترکیبی بنام
cucurbitacins
است.

طعم تلخ این گیاهان از آنها دربرابر شکار چیان محافظت می کند. میوه و برگ خیار وحشی در طب هند و چین برای هزاران سال مورد استفاده قرار گرفته است، از این گیاه برای ایجاد استفراغ و اسهال و برای درمان بیماریهای کبدی استفاده می شود. اخیراً محققان نشان دادند که ماده
cucurbitacins
می تواند سبب کشتن و سرکوب رشد سلولهای سرطانی شود.

نتایج این تحقیق در مجله
science
منتشر گردید.

در تحقیق اخیرکه توسط پرفسور
Lucas
از دانشگاه کالیفرنیا و دکتر
Huang
از آکادمی علوم کشاورزی چین انجام شد با استفاده از آخرین فناوری ترادف نگاری
DNA
، دانشندان موفق به شناسایی دقیق تغییرات مرتبط با تلخی در
DNA
این گیاه شدند. تلخی توسط دوصفت ژنتیکی دراین گیاه کنترل می شود
Bi
که مسئول تلخی کل بوته است و
Bt
که مسئول تلخی میوه ی آن می باشد.

آنها همچنین طعم بسیاری از خیارها را آزمایش کردند. پرفسور
Lucas
می گوید:خوشبختانه ساده ترین روش برای آزمایش تلخی قرار دادن قسمتی از برگ خیار بروی زبان است.

دانشمندان توانستند 9 ژن درگیر درساخت ماده ی
Cucurbitacin
را شناسایی کنند آنها نشان دادند که این صفت به دو فاکتور رونویسی مرتبط است که این نه ژن را درمیوه یا برگ روشن می کند و ماده ی تلخ
Cucurbitacin
را تولید می نماید.

تحقیقات جدید نشان داد که چگونه اهلی سازی ژنتیکی خیار آنرا به یک میوه ی خوراکی تبدیل میکند درک این فرآِیند میتواند روشهایی را برای تولید محصولات غذایی دیگر از سایر گیاهان که به طور طبیعی غیر قابل خوردن هستند یا از نظر تغذیه ای بی ارزشند به ما ارائه دهد.

پرفسور لوکاس می گوید: با توجه به تحقیقات اخیر ما می توانیم بروشی آسان مقادیر زیادی
cucurbitacins
برای استفاده در آزمایش های بالینی وطب سنتی تولید کنیم برای مثال آرتمیسینین که یک داروی ضد مالاریا است در اصل از طب چینی اقتباس شده است و درحال حاضر به عنوان مولکول پیش ساز در مخمر یا ازطریق سیستم های زیست شناسی مصنوعی در حال تولید است.

دراین تحقیق موشهایی که دارای سلولهای سرطانی القاء شده بودند پس از مصرف غلظت بالایی از این عصاره ی تلخ 60 در صد کمتر از گروه کنترل به سرطان مبتلا شدند. محققان نتیجه گیری نمودند که آنزیم هایی درعصاره ی این گیاه وجود دارد که ذخیره ی غذایی سلولهای سرطانی را قطع می کند این کار از طریق ممانعت از انتقال گلوکز انجام می شود.

همچنین دانشمندان دریافتند
Cucurbitacin
دارای تأثیرات مثبتی بر مقدار قندخون است. اگر چه این ترکیب ابتدا بروی موشها آزمایش شده است اما موجب کاهش قابل توجه قندخون دراین حیوان شده است. تحقیقات قبلی نشان داد کاهش مقدار قند خون پس از کمتر از 30 دقیقه از مصرف این ماده آغاز می شود و بیشترین کاهش پس از گذشت چهار ساعت از مصرف این ماده مشاهده می گردد. این تحقیقات با همکاری محققان چینی انجام گردید و امید است با تولید مقادیر کافی از این ماده در آزمایشگاه بتوان از آن درآزمایشات بالینی استفاده نمود.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معجزه عسل و دارچین در درمان 20 بیماری sadaf 3 196 ۰۸-۰۶-۹۹، ۰۲:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: minaa
  خواص شکلات تلخ hadis hpf 1 135 ۱۴-۰۳-۹۹، ۰۵:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: دخترشب
  ۵ مزیت شگفت‌انگیز خیار sadaf 0 111 ۱۵-۱۰-۹۷، ۰۳:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sadaf

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان