۱۲-۰۵-۹۴، ۰۹:۵۸ ق.ظ
این کتلت،اصلا گوشت ندارد و برای گیاه خواران و یا افرادی که باید در مصرف گوشت احتیاط کنند، بسیار مناسب و مفید است.
مواد لازم برای 5 نفر:
سیب زمینی: سه عدد متوسط
لوبیا قرمز: یک پیمانه
بلغور گندم یا جو: یک دوم پیمانه
نعنا خشک: یک قاشق سوپ خوری
پودر زیره: یک قاشق چای خوری
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم مرغ: 2 عدد
گوجه فرنگی رنده شده: 2 عدد
روغن مایع یا زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
* سیب زمینیلوبیا قرمز و بلغور را پخته و چرخ می کنیم.
* ادویه، پودر نعنا، زیره و جوز هندی و دو عدد تخم مرغ خام را اضافه کرده، خوب با دست ورز می دهیم.
* سپس مقداری از آن را به اندازه یک نارنگی برداشته و گلوله می کنیم با استفاده از دو کاردک به شکل های مختلف قالب زده بعد در روغن مایع داغ داخل ماهی تابه سرخ می کنیم.
* به این ترتیب که چون کتلت بدون گوشت می باشد می توان زیر شعله گاز را نسبتاً تند کرد تا زود سرخ شود و برای سس نیز روغن زیتون و ادویه و گوجه فرنگی رنده شده را با هم مخلوط می کنیم بعد زیر شعله گاز را کم می کنیم و سس را روی اجاق گرفته و مرتب به هم می زنیم تا ته نگیرد.
* بعد سس را روی کتلت های چیده در دیس می ریزیم و تزیین می کنیم.