امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی”
#1
نان شیر زعفرانی” یا نان شیرمال نوعی نان است که با شیر و تخم مرغ تهیه می شود و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.
مواد لازم نان شیر زعفرانی :
نقل قول:
  • پودر شیر خشک :10 گرم
  • آرد سفید :420 گرم
  • شکر :60 گرم
  • تخم مرغ :1 عدد
  • نمک :7 گرم
  • زعفران دم کرده :1 قاشق غذاخوری غلیظ
  • پودر مایه خمیر :8 گرم
  • کره :40 گرم
  • شیر :120 گرم
مواد لازم استارتر:
نقل قول:
  • آرد :35 گرم
  • آب :150 گرم
[عکس: %D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D...%DB%8C.jpg]
پخت خانگی نان شیر زعفرانی
طرز تهیه نان شیر زعفرانی :
ابتدا برای تهیه استارتر نان ، داخل یک کاسه فلزی آب و آرد را با هم ترکیب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم میزنیم تا مثل فرنی به غلظت برسد.
پس از اینکه استارتر آماده شد، آنرا کنار می گذاریم تا خنک شود.
سپس داخل کاسه مناسبی آرد سفید را با شکر، خمیر ماهی فوری ، نمک و شیر خشک ترکیب می کنیم و هم میزنیم.
وقتی استارتر کاملا خنک شد ، تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم .سپس به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم .
شیر و زعفران دم کرده را هم به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خمیری یکدست به دست بیاید.
کره را به دمای محیط برسانید و بعد به خمیر جمع شده اضافه کنید و چند دقیقه ای خمیر را ورز می دهیم تا کاملا نرم و لطیف شود.
خمیر آماده شده را داخل کاسه ای بزرگ چرب شده قرار دهید.
سپس به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر حجمش زیاد شود.
پس از اینکه خمیر آماده شد آنرا روی سطح کار کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی اش گرفته شود.
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود، قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را داخل قالب قرار می دهیم.
سپس روی خمیر را با پارچه می پوشانیمو اجازه می دهیم خمیر 15 تا 25 دقیقه دیگر استراحت کند و مجددا حجمش زیاد شود.
پس از استراحت دوم خمیر، روی آن را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و مقداری کنجد یا تخمه آفتابگردان روی نان می ریزیم.
سپس قالب حاوی خمیر را در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم تا نان آماده شود. چند دقیقه گریل را هم بعد از پخت نان روشن می کنیم تا روی آن طلایی شود.
[عکس: %D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D...%DB%8C.jpg]
نان شیر زعفرانی
نکات تکمیلی در مورد نان شیر زعفرانی
نقل قول:نان شیر زعفرانی جزو نان و خمیر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عطر و بوی نان خانگی؛ برکت سفره افطار صنم بانو 2 242 ۱۱-۰۲-۰، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بس[color=#ff0000]بوس[/color]ه؛ تجربه‌ی طعمی عالی با کیک مصری صنم بانو 4 166 ۲۴-۰۱-۰، ۰۹:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  چند راز خوشمزه‌تر شدن ته‌چین زعفرانی صنم بانو 1 123 ۱۸-۰۱-۰، ۱۰:۱۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۴-۱۰-۹۹, ۱۰:۵۱ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان