یکی از محبوب ترین غذاها بین بچه ها و جوانان لازانیاست . در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه لازانیای گیاهی را اموزش میدهیم.لازانياي مديترانه اي از جمله لازانياهاي گياهي است. اگر گیاه خوار هستيد، پيشنهاد مي کنم اين لازانيا را حتما تست کنيد.
مواد لازم براي لازانياي مديترانه :
کدو سبز 2 متوسط
بادمجان کوچک 1 عدد
نمک کوشر 2 قاشق چايخوري
لازانيا 12 ورق
روغن زيتون فوق العاده بکر 3 قاشق غذاخوري
قارچ کرميني، ساقه دار و خرد شده 1 پيمانه
اسفناج تازه 1 بسته کوچک
سير خرد شده 1 قاشق غذاخوري
پنير ريکوتا 450 گرم
پوست ليمو 1 ليمو
جعفري خرد شده 2 قاشق چايخوري
ريحان خرد شده 2 قاشق چايخوري
پونه کوهي خشک نصف قاشق چايخوري
تکه هاي فلفل قرمز خردشده نصف قاشق چايخوري
سس گوجه فرنگي 1 شيشه ي 700 گرمي
پنير پارمزان رنده شده 1 فنجان
طرز تهيه لازانيا مديترانه اي :
فر را با دماي 190 درجه سانتيگراد گرم کنيد.بادمجان و کدو سبزها را از طول آن به صورت نوارهاي نازک برش بزنيد.
داخل سيني حوله هاي کاغذي پهن کنيد و نوارهاي کدو و بادمجان را روي آن بچينيد مقداري نمک روي آن ها بپاشيد و روي آن حوله ي کاغذي قرار بدهيد و اين را ادامه بدهيد تا کدو و بادمجان ها تمام شوند. اين کار رطوبت اضافي داخل سبزيجات را از بين مي برد.
اجازه بدهيد حدود 30 دقيقه به اين صورت باقي بمانند. در اين فاصله مواد ديگر لازانيا را آماده کنيد.
داخل قابلمه اي آب بريزيد و اجازه بدهيد بجوشد سپس مقداري نمک و روغن به آن اضافه کنيد و ورقه هاي لازانياها را داخل آن بريزيد. زماني که نرم شدند آن را آبکش کنيد و آن ها را بشوييد و داخل آبکش يا سيني صاف پهن کنيد.
مواد لازم براي لازانياي مديترانه :
کدو سبز 2 متوسط
بادمجان کوچک 1 عدد
نمک کوشر 2 قاشق چايخوري
لازانيا 12 ورق
روغن زيتون فوق العاده بکر 3 قاشق غذاخوري
قارچ کرميني، ساقه دار و خرد شده 1 پيمانه
اسفناج تازه 1 بسته کوچک
سير خرد شده 1 قاشق غذاخوري
پنير ريکوتا 450 گرم
پوست ليمو 1 ليمو
جعفري خرد شده 2 قاشق چايخوري
ريحان خرد شده 2 قاشق چايخوري
پونه کوهي خشک نصف قاشق چايخوري
تکه هاي فلفل قرمز خردشده نصف قاشق چايخوري
سس گوجه فرنگي 1 شيشه ي 700 گرمي
پنير پارمزان رنده شده 1 فنجان
طرز تهيه لازانيا مديترانه اي :
فر را با دماي 190 درجه سانتيگراد گرم کنيد.بادمجان و کدو سبزها را از طول آن به صورت نوارهاي نازک برش بزنيد.
داخل سيني حوله هاي کاغذي پهن کنيد و نوارهاي کدو و بادمجان را روي آن بچينيد مقداري نمک روي آن ها بپاشيد و روي آن حوله ي کاغذي قرار بدهيد و اين را ادامه بدهيد تا کدو و بادمجان ها تمام شوند. اين کار رطوبت اضافي داخل سبزيجات را از بين مي برد.
اجازه بدهيد حدود 30 دقيقه به اين صورت باقي بمانند. در اين فاصله مواد ديگر لازانيا را آماده کنيد.
داخل قابلمه اي آب بريزيد و اجازه بدهيد بجوشد سپس مقداري نمک و روغن به آن اضافه کنيد و ورقه هاي لازانياها را داخل آن بريزيد. زماني که نرم شدند آن را آبکش کنيد و آن ها را بشوييد و داخل آبکش يا سيني صاف پهن کنيد.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !